Ελλάδα

Έδεσσα: ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα και μπήκε από κάτω της – Πέντε νεκροί

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα (18.7.2022) στην Έδεσσα, όπου αυτοκίνητο με αλβανικές πινακίδες συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και τα 5 άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη πριν από λίγο στην νότια παράκαμψη της Έδεσσας όταν αυτοκίνητο με αλβανικές πινακίδες μπήκε το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε (μπήκε κυριολεκτικά από κάτω) μετωπικά με νταλίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα πέντε άτομα είναι αλβανικής καταγωγής οι οποίοι εργάζονταν σε αγροκτήματα της περιοχής και κατευθυνόταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας.

Αποτέλεσμα ήταν να βρουν τον θάνατο και οι πέντε επιβαίνοντες του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα και για την ανάσυρση των νεκρών κλήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία Έδεσσας.

Την διενέργεια προανακριτικής εξέτασης διεξάγει η τροχαία Έδεσσας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το ανατριχιαστικό σενάριο για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου - Οι αντιφάσεις και τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του γιου της - Την Τρίτη η απολογία του
Τα στοιχεία που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος δεν «κόλλαγαν» με αυτά που έλεγε ο γιος στους αστυνομικούς - Ο ίδιος επέμενε στο σενάριο της φωτιάς από τσιγάρο
Ελένη Παπαδοπούλου: Το ανατριχιαστικό σενάριο για τη δολοφονία της – Την Τρίτη απολογείται ο γιος της