Ελλάδα

Έδιωξαν από το συλλαλητήριο για το μεταναστευτικό Λαγό και Κασιδιάρη! video

Με συνθήματα ” Έξω οι δολοφόνοι από το συλλαλητήριο – Η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία θέση εδώ – Δεν στηρίζουμε Χρυσή Αυγή – Διαμαρτυρόμαστε ενάντια στην κυβέρνηση” οι νησιώτες του Βορείου Αιγαίου αποδοκίμασαν τους Κασιδιάρη και Λαγό από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για το μεταναστευτικό, έκαναν την εμφάνισή τους τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός.

Η παρουσία των στελεχών της οργάνωσης προκάλεσε την αντίδραση των διαδηλωτών, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν “έξω τώρα η Χρυσή Αυγή”, “είστε ναζί, ξεφτίλες”, “είναι εγκληματική οργάνωση” και “έξω οι φασίστες”.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο δεν κλιμακώθηκε, Λαγός και Κασιδιάρης αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν αποδοκιμαζόμενοι και η διαδήλωση συνεχίστηκε κανονικά και ολοκληρώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι.

syllalitirio domes athina

Συλλαλητήριο για τις επιτάξεις γης για τα κλειστά κέντρα

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό – προσφυγικό που πραγματοποιήθηκε έξω από το κτίριο του Υπουργείου Εσωτερικών, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, έγινε ύστερα από κάλεσμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και κατοίκων των νησιών.

syllalitirio domes athina

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το κτίριο του υπουργείου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή. “Ήρθαμε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα η κυβέρνηση. Είναι ένας τρόπος αυταρχικός, ένας τρόπος που βασίζεται σε επιτάξεις και σε πράξεις νομοθετικού περιεχομένου”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ενώ τόνισε ότι “θέλουμε με δημοκρατικό διάλογο να βρούμε λύσεις”.

“Όσο υπάρχουν αυτές οι επιτάξεις αρνούμαστε να συζητήσουμε. Εάν η κυβέρνηση εκλογικευτεί και πει ότι θα συζητήσουμε δημοκρατικά, εδώ είμαστε”, κατέληξε ο κ. Μουτζούρης.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολομέτωπη επίθεση του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σε δικηγόρους και διαδίκους για τα Τέμπη
Παρομοιάζει τις συμπεριφορές τους με αυτές των μελών της Χρυσής Αυγής, που όπως λέει, επιθυμούν τη διάλυση και την υπονόμευση της δικαιοσύνης και δεν έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 36
Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο του δυστυχήματος όπου σκοτώθηκαν δύο άντρες από ηλεκτροπληξία στο Άστρος
«Έγινε ένα ατύχημα, ένα φορτηγό αυτοκίνητο με γερανό φόρτωνε παλιά λάστιχα από το βενζινάδικο για ανακύκλωση και δυστυχώς το “παπαγαλάκι” βρήκε στα καλώδια», είπε ένας κάτοικος της περιοχής
Άστρος
7