Ελλάδα

Έφυγαν 6.000 τραπεζικοί υπάλληλοι με εθελουσία

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας για εθελουσία έξοδο εργαζομένων της στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των δομών της. Χιλιάδες ήταν οι υπάλληλοι απ' όλες τις συστημικές τράπεζες που μπήκαν σε ανάλογα προγράμματα.

Οι εργαζόμενοί που μπήκαν στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στην Εθνική τράπεζα ήταν 2.510 άτομα, ενώ συνολικά απ’ όλες τις συστημικές τράπεζες αποχώρησαν μέσα στο 2013 6.000 υπάλληλοι.

Στη λογική ότι πάντα το πρώτο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου είναι και το πλέον συμφέρον για τον υπάλληλο κατά χιλιάδες οι υπάλληλοι επέλεξαν να αποχωρήσουν.

Οι τράπεζες αλλάζουν δομές, μειώνουν καταστήματα και προσωπικό. Ενδεικτικό είναι ότι η Εθνική υπολογίζει σε μείωση μισθολογικού κόστους 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαθητές ισχυρίζονται ότι είδαν την 16χρονη Λόρα στου Ζωγράφου - «Της δείξαμε φωτογραφία και άρχισε να τρέχει»
Εκμυστηρεύτηκαν σε καθηγήτριά τους ότι την είδαν να ψωνίζει από σούπερ μάρκετ και όταν της μίλησαν, τους είπε πως δεν μιλάει ελληνικά
Η 16χρονη Λόρα
Ανανεώθηκε πριν 13 λεπτά
Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των φίλων του Άγγελου που δολοφονήθηκε στις Σέρρες - «Τον χτυπούσε με γροθιές και γονατιές σε όλο το σώμα»
Οι φίλοι του, στις καταθέσεις τους. περιγράφουν καρέ - καρέ τις τελευταίες στιγμές του Άγγελου και τη βιαιότητα με την οποία τον χτυπούσε ο 15χρονος
Σέρρες 9
«Έδρασαν ύπουλα, πρέπει να ντρέπονται» λένε οι δύο αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας για τα βανδαλισμένα τρακτέρ τους
Η ζημιά είναι μεγάλη αναφέρουν οι αγρότες τονίζοντας ότι θα κινηθούν νομικά και παράλληλα ζητούν να ανοίξουν οι κάμερες που βρίσκονται στον αυτοκινητόδρομο για να αποκαλυφθούν οι δράστες του βανδαλισμού
Σκασμένα λάστιχα τρακτέρ
27