Ελλάδα

Βροχερός ο καιρός σήμερα 5/10/2015

Ο καιρός πλέον θα έχει στην... ημερήσια διάταξη πλέον βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια καθώς και στην Κρήτη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και καταιγίδες τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη. Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος. Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος. Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οι οποίες βαθμιαία μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Ανεμοι: νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη. Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τις δυτικές Κυκλάδες. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στη δυτική Κρήτη. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα. Καιρός: αρχικά αίθριος, βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Αττική. Καιρός: αρχικά αίθριος βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη. Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» ο Κηφισός μετά από σύγκρουση οχημάτων στην άνοδο – Έντονο πρόβλημα και σε Κηφισίας
Στην κάθοδο του Κηφισού «κόκκινο» είναι το ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος στην Μεταμόρφωσης, ενώ στην άνοδο με βήμα «σημειωτόν» κινούνται τα οχήματα από το Αιγάλεω μέχρι την Λυκόβρυση
Κηφισός
Το ΣτΕ ζητά από το Υπουργείο Παιδείας να εξασφαλίσει εναλλακτικό μάθημα για όσους έχουν απαλλαγή από τα Θρησκευτικά
Η Ολομέλεια του ΣτΕ είχε κρίνει από το 2019 ότι το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να οργανώσει εναλλακτικό μάθημα για όσους λαμβάνουν απαλλαγή από τα Θρησκευτικά
Σχολικά βιβλία