Ελλάδα

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Σκότωσε το παιδί μου, γιατί δεν τη συλλαμβάνετε» κατέθεσε η μητέρα του δεύτερου βρέφους

«Αφού σκότωσε το παιδί μου, γιατί δεν τη συλλαμβάνεται», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεση της η μητέρα του 6 μηνών βρέφους που έφυγε από τη ζωή το 2021, ενώ το πρόσεχε η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών από την ημέρα που εκλήθησαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση του νεκρού βρέφους αλλά και των υπόλοιπων τεσσάρων που πέθαναν παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου, συγκεντρώνουν στοιχεία και λαμβάνουν μαρτυρίες από όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Μάλιστα δύο κλιμάκια της συγκεκριμένης υπηρεσίας έχουν εγκατασταθεί στην Πάτρα και την Αμαλιάδα, προκειμένου οι έρευνες να γίνονται με πιο γρήγορους  ρυθμούς. 

Την περασμένη Δευτέρα στην Αστυνομική Διεύθυνση της Πάτρας βρέθηκε η μητέρα του 6 μηνών κοριτσιού που πέθανε στις 4 Φεβρουαρίου του 2021.

Η μητέρα του Κατερίνα εκείνη την ημέρα, είχε αφήσει το παιδί στην Ειρήνη Μουρτζούκου για να το προσέχει, καθώς η ίδια μαζί με τον  σύντροφο της είχαν βγει βόλτα. Μάλιστα η 24χρονη ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του βρέφους, το σύντροφο της μητέρας κι όχι την ίδια.

Η Κατερίνα εκείνο το καιρό μαζί με το παιδί της φιλοξενούνταν στο σπίτι της Ειρήνης Μουρτζούκου, ενώ εκτός από φίλη είναι και κουμπάρα με την γυναίκα που παρουσία της πέθαναν πέντε παιδιά.  

Η μητέρα του παιδιού που κατέθεσε για έξι περίπου ώρες αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα, ενώ φέρεται να είπε στους ασστυνομικούς ότι «αφού σας λέω ότι σκότωσε το παιδί μου γιατι δεν  τη συλλαμβάνεται».

Η Κατερίνα λίγες ώρες  μετά την κατάθεση της είχε μιλήσει στο newsit.gr και είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είχε αρχίσει να υποψιάζεται την Ειρήνη Μουρτζούκου μετά τον θάνατο του Παναγιωτάκη τον περασμένο Αύγουστο. 

«Στη αρχή δεν το φανταζόμουν ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο αλλά μετά και τον θάνατο του πέμπτου παιδιού, του Παναγιωτάκη αλλά και την κουβέντα της σε εκπομπή που είπε ότι αισθάνεται πως θα πάθει κάτι κακό ο μικρός της αδερφός που είναι ένα υγιέστατο παιδί, δεν γινόταν παρά να μου μπουν υποψίες για το παιδί μου. Είπα στους αστυνομικούς αυτά που έπρεπε να πω. Είπα την αλήθεια. Τους περιέγραψα πολλά, φυσικά μίλησα για το βράδυ του θανάτου του παιδιού μου. Περίμενα πως και πως να καταθέσω. Τώρα όλα θα δρομολογηθούν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρέ καρέ όλη η στιγμή που ο 20χρονος καταρρέει στην Καλαμαριά - Σηκώθηκε για δευτερόλεπτα και ξεψύχησε
Στο βίντεο φαίνονται οι δύο φίλοι του που έχουν απομακρυνθεί από τον 20χρονο, να επιστρέφουν στο σημείο όπου έχει σωριαστεί το θύμα μετά τη φονική μαχαιριά που δέχτηκε
Καλαμαριά
Κατασκοπεία στη Σούδα: Στη φυλακή ο 58χρονος Πολωνός – Αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως έκανε τουρισμό
Για τις φωτογραφίες ισχυρίστηκε πως τις έστελνε στην αδερφή του στην Πολωνία καθώς ο σύζυγος της είναι στρατιωτικός και «του αρέσουν» τέτοιες εγκαταστάσεις
Κατασκοπεία στη Σούδα
«Ακραία εγκληματική οδική συμπεριφορά» λέει για τον αστυνομικό που παραβίασε το κόκκινο η οικογένεια του 63χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Βουλή
Μομφές για παραλείψεις των ανδρών της Τροχαίας κατά τη διάρκεια της συλλογής των στοιχείων γύρω από τις συνθήκες του σοκαριστικού...
Τροχαίο δυστύχημα 6