Ελλάδα

Εξαφάνιση 21χρονου από την Αθήνα: Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Γρηγόρης Πανόπουλος έχει ύψος 1,80μ., είναι εύσωμος, έχει καστανά μάτια και μαλλιά, αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την εξαφάνιση του Γρηγόρη Πανόπουλου, 21 ετών από την Αθήνα γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του σήμερα (14.03.2025) το βράδυ.

Σχετικά με την εξαφάνιση το «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι τα ίχνη του 21χρονου Γρηγόρη Πανόπουλου αγνοούνται από τις 11 Μαρτίου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 14/03/2025, για την εξαφάνιση του Γρηγόρη Πανόπουλου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γρηγόρης Πανόπουλος έχει ύψος 1,80μ., είναι εύσωμος, έχει καστανά μάτια και μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι, γκρι παπούτσια και κρατούσε μαύρο τσαντάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η νόσος Πάρκινσον «χτυπά» τη Θεσσαλία – Διπλάσια τα νέα περιστατικά ανά έτος
Ο πρώτος «χάρτης» με στοιχεία της ΗΔΙΚΑ για τη νόσο Πάρκινσον - Στην Ελλάδα είναι 400 περιστατικά ανά 100.000 πληθυσμού, δηλαδή πάσχει περίπου το 0,4% του γενικού πληθυσμού και το 2,8% στα άτομα άνω των 80 ετών
Διάδρομος νοσοκομείου
Έρχεται νέος «μίνι» καύσωνας με 37αρια και ισχυρούς ανέμους μέχρι την Πέμπτη
Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε φυσιολογικά επίπεδα, με μία μικρή άνοδο από την Πέμπτη και μετά, όταν το θερμόμετρο τοπικά θα αγγίξει τους 35 – 36°C, χωρίς ωστόσο να αναμένονται ακραία φαινόμενα ή καύσωνας
Καιρός
Η σοκαριστική αποκάλυψη της αδελφής της 36χρονης για τον 40χρονο δράστη της γυναικοκτονίας στον Βόλο - «Τη βίαζε συνέχεια για να μην τον χωρίσει»
«Την απειλούσε ότι αν τον χώριζε θα της έκανε χειρότερα και χτυπούσε τα παιδιά τους» αποκαλύπτει η αδελφή της αδικοχαμένης 36χρονης
Δράστης και θύμα
4