Ελλάδα

Εξαφανίστηκε η 19χρονη Βασιλική από τη Μαγούλα

Υπάρχουν πληροφορίες πως μπορεί να έχει ή να προσπαθήσει να ταξιδέψει στην Ουκρανία

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μαγούλα από την εξαφάνιση της 19χρονης Βασιλικής Χαλκιά, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 17 Ιουλίου εξαφανίστηκε από τη Μαγούλα η Χαλκιά Βασιλική 19 ετών ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα και άμεσα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης.

Αυτό έγινε κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Υπάρχουν πληροφορίες πως μπορεί να έχει ή να προσπαθήσει να ταξιδέψει στην Ουκρανία.

Η Χαλκιά Βασιλική έχει ύψος 1,55 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά καρέ και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο το τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app
οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 42χρονος μαστροπός έστελνε απειλητικά μηνύματα στις κοπέλες για να μην μιλήσουν – «Το σώμα σου είναι δικό μου, δεν θα το πειράξεις»
Εκτός από τις έως τώρα 5 καταγγέλλουσες, ακόμα δύο κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με την αστυνομία κι έχει οριστεί ραντεβού για να καταθέσουν σχετικά με τον 42χρονο
Ο 42χρονος μαστροπός
1