Ελλάδα

Εξαφανίστηκε μια 15χρονη από δομή φιλοξενίας στην Βικτώρια

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε καφέ παντελόνι και καφέ μπλούζα

Ένα 15χρονο κορίτσι με καταγωγή από την Αιθιοπία εξαφανίστηκε στην Παρασκευή (16/05/2025) από δομή φιλοξενίας στην Βικτώρια όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 19/05/2025 για την εξαφάνισή της 15χρονης Ιορντάνος- Yordanos (ον.) Αμπέμπε- Abebe
(επ.) με καταγωγή από την Αιθιοπία, από την δομή φιλοξενίας στη Βικτώρια και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν λόγοι που τον θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ιορντάνος- Yordanos (ον.) Αμπέμπε- Abebe (επ.) έχει ύψος 1.65, είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε καφέ παντελόνι και καφέ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ζωντάνεψε» η Αθήνα με την 24ωρη λειτουργία μετρό, τραμ και λεωφορείων – Χιλιάδες επιβάτες μετακινήθηκαν στην πρεμιέρα
«Οι νέοι θα γυρίζουν με ασφάλεια σπίτι τους», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης - Κατά τη διάρκεια της νύχτας εργάστηκαν συνολικά 250 άτομα
Μετρό 2
Μαχαίρωσαν πισώπλατα στη Θεσσαλονίκη Τούρκο οδηγό νταλίκας μετά από συμπλοκή - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο και ερευνά τις συνθήκες του σοβαρού επεισοδίου αλλά και τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας για να βρουν τον δράστη της επίθεσης
Μαχαίρι 2
Ο 42χρονος μαστροπός έστελνε απειλητικά μηνύματα στις κοπέλες για να μην μιλήσουν – «Το σώμα σου είναι δικό μου, δεν θα το πειράξεις»
Εκτός από τις έως τώρα 5 καταγγέλλουσες, ακόμα δύο κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με την αστυνομία κι έχει οριστεί ραντεβού για να καταθέσουν σχετικά με τον 42χρονο
Ο 42χρονος μαστροπός
5