Ελλάδα

Εξάρχεια: Επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον αστυνομικών – Πέταξαν μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Καταδρομική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια όταν ομάδα τουλάχιστον 20 περίπου κουκουλοφόρων επιτέθηκε στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο και πέταξε μολότοφ.

Οι άγνωστοι πέταξαν μολότοφ εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονταν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια, έβαλαν φωτιές σε κάδους, ενώ έσπευσε στο σημείο και η ομάδα ΔΡΑΣΗ χωρίς όμως να καταφέρει να επέμβει.

Ειδικότερα, η επίθεση των κουκουλοφόρων έγινε γύρω στις 3:00, όταν εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στους αστυνομικούς και ξεκίνησαν να πετούν μολότοφ εναντίον τους, έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμάτων και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Μόλις ειδοποιήθηκαν οι αρχές για τα επεισόδια, άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ έφτασαν στην περιοχή των Εξαρχείων, αλλά δεν κατάφεραν να επέμβουν καθώς υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού τους.

 

Οι δράστες εξαφανίστηκαν μέσα στα στενά, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί αστυνομικών. Στο σημείο μάλιστα βρέθηκαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τις φωτιές από τους κάδους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση «Χάτσικο» στην Λαμία: Πέθανε ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι του και ο σκύλος δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει
Ο σκύλος ήταν επιθετικός με αποτέλεσμα να κληθεί στο σπίτι εκπαιδευτής και να τον ακινητοποιήσει, προκειμένου να μπουν οι αστυνομικοί μέσα και να εντοπίσουν τον νεκρό ιδιοκτήτη
Dangerous angry dog. Aggressive puppy dog border collie baring teeth fangs looking aggressive dangerous. Guardian growling scary dog ready for attack. Pet infected by rabies. 12