Ελλάδα

Εξάρχεια: «Να σαπίσει στη φυλακή» λέει ο πατέρας του 48χρονου – Τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία

«Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή». Σοκάρουν τα λόγια του πατέρα του καθ’ ομολογίαν δράση της δολοφονίας του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια.

Μιλώντας στο Star το βράδυ της Πέμπτης (08.02.24), ο πατέρας του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τον γιο του. Όπως είπε, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από το ίδιο του το παιδί. Σημειώνεται πως ο 48χρονος έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του 50χρονου στα Εξάρχεια και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, για παράβαση του νόμου περί όπλων και για ληστεία που διαπράχθηκε χθες, Τετάρτη στον Τύρναβο, όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, τον Ιανουάριο ο πατέρας του 48χρονου τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία και ο δράστης είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια με αναστολή.

«Ήρθε στις 5 το πρωί και μου επιτέθηκε, με χτυπούσε μία ώρα. Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο 10 μέρες. Επιθετικότατος σε εμένα κάθε μέρα.

Πιστεύετε ότι κλείδωνα την πόρτα; Ποιά πόρτα καταλάβαινε αυτός; Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα», είπε ο πατέρας του.

 

«Είχε τρέλα ο άνθρωπος. Ήταν ελεύθερος γιατί τον άφηναν ελεύθερο. Δηλαδή έπρεπε να γίνει το κακό; Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα δεδομένα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου - Ισχαιμικό επεισόδιο «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις του 39χρονου
Οι ιστολογικές εξετάσεις εστιάζονται στο συμπέρασμα ισχαιμικού επεισοδίου, δηλαδή να πέθανε ο 39χρονος από κάποιο πρόβλημα στην καρδιά, λόγω εξάντλησης και υποθερμίας
Ο Βασίλης Καλογήρου και το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 1
Η Ειρήνη Μουρτζούκου ξανά μαζί με τη μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη – Που εστιάζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
Η Ειρήνη Μουρτζούκου είναι ξανά μαζί με την μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, παρά το γεγονός πως μέχρι και πριν λίγο καιρό την κατηγορούσε...
Ειρήνη Μουρτζούκου
«Δεν είναι αυτό το πόδι μου» ούρλιαζε σε κατάσταση σοκ ο 16χρονος που τραυματίστηκε από φορτηγό στον Μαραθώνα
«Καθόμουν στο πεζοδρόμιο και κανονικά το φορτηγό έπρεπε να είχε στρίψει. Δεν έστριψε, ήρθε ευθεία προς εμένα με πολύ ταχύτητα», περιγράφει ο 16χρονος μαθητής
Το σημείο του τροχαίου στη Λεωφόρο Μαραθώνος