Ελλάδα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Θα ανοίξουν οι ουρανοί από σήμερα το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα. Οι βροχές τις επόμενες περίπου δυο ημέρες θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν κυρίως στις δυτικές και νότιες θαλάσσιες-παράκτιες περιοχές.

Συγκεκριμένα :

σήμερα το απόγευμα Δευτέρα (19-11-2012)

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο. Το βράδυ και κατά την διάρκεια της νύχτας θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία-Σποράδες, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, την ανατολική στερεά-Εύβοια και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο Τρίτη (20-11-2012)

Θα επεκταθούν στις Κυκλάδες, τη νότια κυρίως Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως από τη Χίο και νοτιότερα) και τα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα σταδιακή ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός στα δυτικά ηπειρωτικά και από το βράδυ στα νησιά του Ιονίου.

Την Τετάρτη (21-11-2012)

Τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μέσα στη νύχτα προς την Πέμπτη (22-11-2012) θα εξασθενήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 27
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων