Ελλάδα

Ελεύθερος με όρους ο 70χρονος που πυροβόλησε τα παιδιά στο Αλεποχώρι – Του απαγορεύθηκε να πηγαίνει στην περιοχή και στο σπίτι του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την πολύωρη απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 70χρονος ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής τραυμάτισε δύο παιδιά 14 και 16 ετών τα οποία μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι.

Συγκεκριμένα του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέγγισης στο Αλεποχώρι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου που θα διαμένει καθώς και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συρροη, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε στην απολογία του ότι είχε πρόθεση να τραυματίσει τους ανηλίκους και εμφανίστηκε μετανιωμένος για ό,τι συνέβη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υποκλοπές: Ποινή – μαμούθ 126 χρόνων για τους 4 εκπροσώπους εταιρειών εμπορίας παράνομου λογισμικού predator
Από αυτά, εκτιτέα είναι μόνο τα 8 χρόνια - Αφέθηκαν ελεύθεροι έως την εκδίκαση της έφεσής τους - 8 πρόσωπα αναμένεται να ελεγχθούν για συνέργεια
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Ανανεώθηκε πριν 55 λεπτά
31
Η απάντηση της παθολόγου της Σκύρου στην καταγγελία της οικογένειας του 46χρονου που πέθανε από ανακοπή - «Ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο και έγιναν όλες οι ενέργειες»
«Δεν ήρθε ποτέ απόγευμα, δεν είπα ποτέ εγώ ειρωνικά "τι ώρα είναι αυτή που ήρθες;"» δήλωσε η παθολόγος υπεύθυνη του Πολυδύναμου Ιατρείου Σκύρου
Ασθενοφόρο