Ελλάδα

Ενίσχυση συνεργασίας Σερβίας – Ελλάδας στον τουρισμό

Η προοπτική περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας εξετάστηκε μεταξύ άλλων, στη συνάντηση που είχαν χθες η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά με την υφυπουργό Εμπορίου, Τηλεπικοινωνιών και Τουρισμού της Σερβίας, Lukrecija Djeri.

Κατά τη συνάντηση, όπως τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση, επιβεβαιώθηκαν οι πολύ καλές σχέσεις των δύο χωρών και η άριστη συνεργασία στον τουριστικό τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό, το νεοσύστατο γραφείο του ΕΟΤ στο Βελιγράδι και ο αντίστοιχος Οργανισμός της Σερβίας, θα επεξεργαστούν προτάσεις για την ενίσχυση της ήδη άριστης διμερούς συνεργασίας.

Σημειώνεται ότι η υφυπουργός της Σερβίας βρίσκεται στην Ελλάδα προσκεκλημένη του Ελληνο-σερβικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου και στο πλαίσιο αυτό, επισκέφθηκε την κ. Κουντουρά την οποία συνεχάρη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για σκεύασμα που διακινείται παράνομα στην Ελλάδα ως φάρμακο για τις αρθρώσεις
«Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν, και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του», αναφέρει ο ΕΟΦ στην ανακοίνωσή του
Pharmacist taking medicine box from shelf in a pharmacy
Οι αγρότες προετοιμάζονται για το ραντεβού με Μητσοτάκη: Τα μπλόκα που παραμένουν και οι δρόμοι που θα ανοίξουν ως ένδειξη καλής θέλησης
Οι αγρότες σε Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα ανοίγουν δρόμους ως ένδειξη καλής θέλησης - Κλειστή παραμένει η σήραγγα των Τεμπών
Τρακτέρ 7