Ελλάδα

Ένταση με τα ΜΑΤ στην Αμυγδαλέζα

Οξύνθηκαν τα πνεύματα πριν από λίγη ώρα στην Αμυγδαλέζα, στη λεωφόρο Θρακομακεδόνων μπροστά στην Σχολή της Αστυνομίας

Από νωρίς το πρωί στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι και μαθητές της περιοχής που αντιδρούν στο ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου κράτησης μεταναστών στην περιοχή τους.

Ενώ τα πνεύματα ήταν ήρεμα την ώρα που κάποιοι μαθητές επιχείρησαν να αποχωρήσουν ξεκίνησαν κάποιες αψιμαχίες με τα ΜΑΤ, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν γενικευμένα επεισόδια.

Οι άνδρες των ΜΑΤ προσπάθησαν να εμποδίσουν τους κατοίκους να αποκλείσουν εκ νέου τη λεωφόρο και έτσι δημιουργήθηκε ένταση, ωστόσο γρήγορα τα πνεύματα ηρέμησαν και πάλι.

Αν και η τροπολογία για τη δημιουργία κέντρων για τους μετανάστες αποσύρθηκε τελικά, αν και από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν έχει αναφέρει επισήμως κάτι για τη δημιουργία πέριξ ή εντός της σχολής της Αστυνομίας κέντρου για τους μετανάστες οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν αποφασισμένοι να αποτρέψουν τέτοιο ενδεχόμενο.
Έδωσαν μάλιστα ραντεβού για νέες κινητοποιήσεις, αύριο, στο ίδιο σημείο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε επίσης:
Κλειστή από κατοίκους η Λ.Θρακομακεδόνων για το κέντρο της Αμυγδαλέζας

“Στα όπλα” οι κάτοικοι των Αχαρνών – Ξεσηκωμός μετά τις πληροφορίες για την δημιουργία του πρώτου κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα! 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο με Έλληνες οπαδούς του ΠΑΟΚ: Τα πρόσωπα της τραγωδίας στη Ρουμανία – «Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο αδερφός μου πέθανε»
«Μου είπε ότι ο αδερφός μου πέθανε, δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω, γιατί με το που μου το είπε δεν είχα κουράγιο να ρωτήσω τίποτα», λέει ο αδερφός του 30χρονου
Ο ένας από τους επτά νεκρούς του δυστυχήματος στη Ρουμανία
Η μοιραία σύμπτωση στην τραγωδία με 7 Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ νεκρούς στη Ρουμανία - Ο επαναπατρισμός των σορών, οι τραυματίες και οι σοκαριστικές εικόνες
Σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται στο φως, το συγκεκριμένο σημείο που έγινε η τραγωδία θεωρείται «καρμανιόλα» - Έχουν γίνει εκεί, τουλάχιστον άλλα 3 - 4 πολύνεκρα τροχαία
Τραγωδία στη Ρουμανία
«Περίμεναν πώς και πώς να πάνε να δουν τον ΠΑΟΚ» – «Όλοι είναι κάτω από 30 ετών» λέει φίλος των θυμάτων στο δυστύχημα της Ρουμανίας
«Πήγαιναν σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο εξωτερικό» περιγράφει ο άνθρωπος που είδε κάποιους από τους φιλάθλους, λίγες ώρες πριν το μοιραίο ταξίδι
Τροχαίο με φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία