Ελλάδα

Επαναφορά αποστράτων αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ

Η επαναφορά αποστράτων αξιωματικών αλλά και η εκ νέου κρίση των εν ενεργεία τέθηκαν επί τάπητος στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ το απόγευμα της Πέμπτης.

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, στην οποία επικυρώθηκε η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Πενταγώνου για επιστροφή αποστράτων και επανάκριση στάσιμων αξιωματικών. 

Τέσσερις αξιωματικού του ΠΝ που πέρσι είχαν αποστρατευτεί και δύο του στρατού ξηράς, επιστρέφουν στην ενέργεια. Στη ΠΑ, επανακρίθηκαν και προήχθησαν πέντε αξιωματικοί. 

Η πρακτική των επαναφορών αποστράτων καταδικάζεται πάντα από τα δύο μεγάλα κόμματα, όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση, ακολουθείται όμως πιστά, όταν γίνουν κυβέρνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κεφαλονιά: Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της Μυρτούς
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα Δικαστήρια Κεφαλονιάς περιμένοντας την απόφαση- Καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισαν τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας καθώς και το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου
Μυρτώ Κεφαλονιά
«Μπαλάκι» οι ευθύνες για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά - Οι απολογίες, τα μηνύματα και οι τρεις συν ένας εμπλεκόμενοι
Μετά τις μαραθώνιες απολογίες των τριών κατηγορούμενων αναμένεται η απόφαση εισαγγελέα, στο στόχαστρο των αρχών είναι και ο 66χρονος που συνομιλούσε με την Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
Η 19χρονη Μυρτώ