Ελλάδα

Επεισόδια στα Εξάρχεια – Καταδρομική επίθεση σε άντρες των ΜΑΤ με μολότοφ

Μία ομάδα περίπου 50 νεαρών αργά το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποίησαν επιδρομική επίθεση σε άντρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η ομάδα των νεαρών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών που βρίσκονταν στην οδό Στουρνάρη στην προσπάθειά του να εισέλθουν στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί παρά τη βροχή από μολότοφ κατάφεραν να τους απωθήσουν, μιας και στην περιοχή λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα.

Οι νεαροί σκορπίστηκαν στα στενά των Εξαρχείων και υπάρχουν μικροεπεισόδια με πετροπόλεμο και τα ΜΑΤ να απαντούν με χημικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε από 3 ανήλικες στη Θεσσαλονίκη - «Της έσπασαν δόντια και τη χτυπούσαν με κλωτσιές παντού»
«Αυτό που την έσωσε από τα χειρότερα είναι ότι η Μαρία πάει εδώ και οκτώ χρόνια Ταε Κβο Ντο» λέει στο newsit.gr o πατέρας της μαθήτριας
Σχολική αίθουσα / Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 17