Ελλάδα

Επεισόδια στου Ρέντη: «Εκλιπαρούσε να του βγάλουν τη φωτοβολίδα από το πόδι»

Συγκλονίζει η μαρτυρία επικεφαλής διμοιρίας των ΜΑΤ για την επίθεση με φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, έξω από το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” στου Ρέντη, το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο επικεφαλής διμοιρίας των ΜΑΤ δήλωσε πως «θυμάμαι το βλέμμα του, θυμάμαι που μιλήσαμε. Είναι πολύ αξιοπρεπής, πολύ δυνατό παιδί. Υπήρξε συνάδελφος που μου ζήτησε να βγάλουμε τη φωτοβολίδα. Είχαμε σοκαριστεί γιατί ξέρουμε όλοι τις επιπτώσεις που έχει αυτός ο τραυματισμός».

«Συνάδελφος, λοιπόν, έβγαλε, τράβηξε την φωτοβολίδα, τα τρία τέταρτα. Το ένα τέταρτο έμεινε μέσα. Προσπάθησα και εγώ από την πλευρά μου να το βγάλω. Δεν επέμεινα περισσότερο, γιατί έπρεπε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Είδα ότι δεν μπορούσα να το βγάλω», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι οπαδοί «εκτόξευσαν μολότοφ εκρηκτική, η οποία έσκασε δίπλα στον Γιώργο που ήταν ξαπλωμένος, στην άλλη πλευρά, στο άλλο πόδι. Αυτή η εκρηκτική του προκάλεσε και εσωτερική αιμορραγία. Αυτό το μάθαμε μετά, από τους γιατρούς».

Έπειτα, είπε ότι «τα πρώτα 20 λεπτά είχε αισθήσεις. Είχε τις αισθήσεις του. Από ό,τι μου είπαν οι γιατροί, για να έχει ακόμα αναπνοή ο Γιώργος, αυτό που τον έχει σώσει είναι το τουρνικέ, τα δύο τουρνικέ και η φυσική του κατάσταση. Το είχε καταλάβει ο Γιώργος από την πρώτη στιγμή, γιατί εκλιπαρούσε και τα παιδιά να του βγάλουν αυτό το πράγμα από το πόδι του. Θέλω να ακουστεί αυτό. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας. Το υγιές κομμάτι να καταλάβει ότι η Αστυνομία είναι μαζί του. Δεν έχει να φοβάται τίποτα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η δίκη του πρώην Πρύτανη ΟΠΑ που του κρέμασαν ταμπέλα στο λαιμό – «Τρομακτική επίθεση που δε θέλω να θυμάμαι», κατέθεσε ο Δημήτρης Μπουραντώνης
«Με πιάσανε και αντιστάθηκα, έβαλαν την ταμπέλα με τη βία, τρεις με είχαν ακινητοποιήσει πιάνοντάς με από τον λαιμό και ένας τέταρτος με έβγαλε φωτογραφία» κατέθεσε ο πρώην Πρύτανης
Ο πρώην Πρύτανης του ΟΠΑ, Δημήτρης Μπουραντώνης
Πώς ξεκίνησε ο άγριος καβγάς στην Αχαρνών – Τα δύο μαχαίρια που είχε ο 70χρονος στο αυτοκίνητό του
Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 70χρονου εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα από αυτά που είχε συνολικό μήκος 20 εκατοστά, ενώ το δεύτερο βρέθηκε στο ντουλαπάκι του συνοδηγού
Πώς ξεκίνησε ο άγριος καβγάς στην Αχαρνών – Τα δύο μαχαίρια που είχε ο 70χρονος στο αυτοκίνητό του
5
Νέα έφοδος στις φυλακές Δομοκού από το ελληνικό FBI – Βρέθηκαν ξανά μαχαίρια και κινητά
Αν και η τελευταία έφοδος είχε γίνει μόλις πριν λίγα 24ωρα, οι κρατούμενοι πρόλαβαν να «εξοπλιστούν» με τα απαραίτητα - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη δολοφονία του βαρυποινίτη
Νέα έφοδος στις φυλακές Δομοκού από το ελληνικό FBI – Βρέθηκαν ξανά μαχαίρια και κινητά
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα