Ελλάδα

Έπεσε με τη μοτοσικλέτα του στο λιμάνι του Πειραιά – Κατάφερε και βγήκε μόνος του

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (08.07.2024) στο Λιμάνι του Πειραιά, όταν ένας 49χρονος έπεσε με τη μηχανή του στη θάλασσα, στην πύλη Ε-2.

Άμεσα ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για την πτώση του 49χρονου στη θάλασσα, ενώ στελέχη της ομάδας «ΛΑΜΔΑ» που κατέφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο άνδρας είχε καταφέρει να βγει μόνος του.

Ο άνδρας βρήκε από τα νερά του λιμανιού σώος και καλά στην υγεία του. 

Τον 49χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός» για προληπτικές εξετάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδίωξη από την Καστοριά μέχρι την Κοζάνη τεσσάρων δραστών με 43 κιλά κάνναβη – Φωτογραφίες από τα ναρκωτικά και τα αυτοκίνητα
Στη διάρκεια της καταδίωξης, οι δράστες ξεφορτώθηκαν τα ναρκωτικά στην Καστοριά, συνέχισαν την πορεία τους προς την Κοζάνη όπου και συνελήφθησαν
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας