Ελλάδα

Επιδεινώθηκε η υγεία του αστυνομικού που έμαθε ύστερα από 1 χρόνο ότι είχε καρκίνο – «Φοβάμαι ότι πεθαίνω» λέει ο 55χρονος

«Φανταστείτε ότι αυτή τη στιγμή μετά βίας ζυγίζω 54 κιλά», αποκάλυψε ο Θωμάς Πουλιόπουλος

Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Θωμά Πουλιόπουλου. Είναι ο 55χρονος αστυνομικός, που ενώ είχε εγχειρισθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης πληροφορήθηκε ύστερα από… έναν ολόκληρο χρόνο ότι πάσχει από καρκίνο.

Τον Αύγουστο ο αστυνομικός εμφάνισε υποτροπή του καρκίνου με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να λαμβάνει στερεές τροφές και να έχει γίνει κυριολεκτικά «σκιά» του εαυτού του. Έτσι λίγες ημέρες πριν η υπόθεσή του – που έχει προσδιορισθεί για τις 6 Οκτωβρίου – εκδικασθεί στο Μονομελές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, ο ίδιος δίνει μία ακόμη σκληρή μάχη για τη ζωή του.

«Είμαι πολύ χάλια γιατί από τις 8 Αυγούστου είχα μία υποτροπή, καθώς έπαθα ειλεό», εξηγεί στο Thesspost.gr ο Θωμάς Πουλιόπουλος, προσθέτοντας: «Μπήκαν νέα οζίδια στο έντερο και λόγω αυτού του προβλήματος δεν μπορώ πλέον να τραφώ κανονικά και αναγκάζομαι να παίρνω μόνο υγρές τροφές. Φανταστείτε ότι αυτή τη στιγμή μετά βίας ζυγίζω 54 κιλά».

«Πίστευα ότι είχα τελειώσει»

Η εμφάνιση του ειλεού επιβάρυνε σημαντικά την ήδη κλονισμένη λόγω του καρκίνου και των χημειοθεραπειών υγεία του 55χρονου και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για έξι ημέρες στο νοσοκομείο. Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο ίδιος, κάποια στιγμή φοβήθηκε ότι ήρθε το τέλος.

«Βασανίζομαι, βασανίζομαι. Έφθασα στη σημείο να μην αντέχω άλλο. Σήμερα ευτυχώς μπορώ να μιλήσω κάπως, πριν από λίγες ημέρες όμως ήμουν τόσο χάλια που πίστευα ότι είχα τελειώσει… Προσευχόμουν στον Θεό και ήλπιζα να τα καταφέρω», σημειώνει με δυσκολία ο κ. Πουλιόπουλος.
Παρόλα αυτά δεν χάνει το κουράγιο να αγωνιστεί για το δικαστικό σκέλος της υπόθεσής του αν και γνωρίζει ότι έχει απέναντί του ένα ολόκληρο σύστημα.

«Εγώ αυτό που επιδιώκω είναι ο καθένας να λάβει αυτό που του αναλογεί. Δεν θέλω να αδικηθεί κανείς. Δεν θέλω όμως κάποιοι να μείνουν στο απυρόβλητο και να την πληρώσουν κάποιοι άλλοι», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Πουλιόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 15 Ιανουαρίου δικάζονται οι πρώτες αγωγές για τα ομαδικά sms του Υπ. Μεταφορών το 3ημερο της 28ης
Το sms έγραφε: «Το περσινό 3ημερο της 28ης, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αν αγαπάς την οικογένειά σου, πρόσεξε πώς οδηγείς. Καλό δρόμο. Υπουργείο Μεταφορών»
αυτοκίνητα στα διόδια 33
Παγωμένο τριήμερο με χιόνια, ισχυρούς ανέμους και πολικές θερμοκρασίες - Οι περιοχές που θα ντυθούν στα λευκά
Χιονοπτώσεις αναμένονται σε αρκετές περιοχές, από τη Σκύρο έως την Εύβοια, ενώ η πιο κρύα ημέρα θα είναι η Δευτέρα, με ισχυρό παγετό και μέγιστες θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 10 βαθμούς Κελσίου
Χιόνια στον Χορτιάτη