Ελλάδα

Επίδομα ενοικίου: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα ενοικίου.

Σύμφωνα με την Θεανώ Φωτίου υποστήριξε ότι η πλατφόρμα θα λειτουργήσει με τις γνωστές διαδικασίες και σημείωσε ότι το επίδομα ενοικίου θα δοθεί και αναδρομικά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, εφόσον το μισθωτήριο είναι από την 1η Ιανουαρίου 2019.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.epidomastegasis.gr, που δημιούργησε η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) (www.idika.gr). Η είσοδος γίνεται με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet, ενώ, όσοι πολίτες επιθυμούν βοήθεια, μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Κοινότητας της περιοχής τους.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι δικαιούχοι του επιδόματος ενοικίου θα εισπράξουν αναδρομικά το επίδομα από την 1η Ιανουαρίου του 2019, εφόσον έχουν μισθωτήριο από την αντίστοιχη ημερομηνία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο χάρτης των αγροτικών μπλόκων σε όλη την Ελλάδα - Ανοιχτά τα διόδια, κλείνουν τη Δευτέρα τα Τέμπη για τα φορτηγά
Νέα μπλόκα σε κεντρική και δυτική Ελλάδα αλλά και Πελοπόννησο - Μπλόκαραν την είσοδο των Καλαβρύτων οι αγρότες - Ενισχύονται οι κινητοποιήσεις σε Θεσσαλία, Ήπειρο, Στερεά Ελλάδα
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
9
Rave πάρτι του δήμου Αθηναίων στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι με DJ και φωτορυθμικά - Δείτε βίντεο
Σφοδρές αντιδράσεις, καταγγέλλουν πως βεβήλωσαν τον ιερό χώρο - Το street πάρτι διοργανώθηκε από το ΚΕΜ του δήμου Αθηναίων και χρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ
Γαλάτσι: Rave πάρτι του δήμου Αθηναίων στα σκαλιά εκκλησίας με DJ και φωτορυθμικά – Δείτε βίντεο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
93