Ελλάδα

Επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ: Διευκρινίσεις για τις αιτήσεις

Διευκρινίσεις σχετικά με τις αιτήσεις για το επίδομα παιδιού παρέχει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Αναφορικά με τις αιτήσεις για το επίδομα παιδιού έτους 2021, ο ΟΠΕΚΑ υπενθυμίζει ότι η προθεσμία υποβολής λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2022.

Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση θα πρέπει να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία έχει αποθηκευτεί προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

«Αν κάποιοι πολίτες ενδεχομένως εκ παραδρομής προέβησαν σε ακύρωση ήδη εγκεκριμένης αίτησής τους για το έτος 2021, θα πρέπει να την επανυποβάλουν.

Για το εκ νέου άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που αφορά την επιδότηση του 2022, σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση εκ μέρους της διοίκησης του Οργανισμού» επισημαίνει ο ΟΠΕΚΑ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έβγαλε μαχαίρι και πήγε να μου το καρφώσει στην κοιλιά» λέει ο 45χρονος στη Θεσσαλονίκη που του επιτέθηκε ο 64χρονος Ισπανός - Η στιγμή της σύλληψης
«Απείλησε και τους αστυνομικούς. Τον αφόπλισαν και όταν άνοιξαν και το αυτοκίνητό του και είδαν μέσα μαχαίρια και σπαθιά»
64χρονος επιχείρησε να μαχαιρώσει 45χρονο σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη
2
«Ο δράστης επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και το έπαιζε λυπημένος» λέει γείτονας του 59χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Λαμία
«Όταν έβλεπες τον 43χρονο δεν σου περνούσε από το μυαλό πως θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον. Μετά μάθαμε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα»
Ο καθ'ομολογίαν δράστης στη Λαμία 2