Ελλάδα

Επιλέγεις την Ελλάδα για διακοπές; Δώρο 50 ευρώ!

Σας φαίνεται απίστευτο; Είναι όμως αληθινό αλλά όχι ελληνικό! Η γερμανική αεροπορική εταιρία Condor σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο να... βοηθήσει τον ελληνικό τουρισμό.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πως; Προσφέρει δωροεπιταγή 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει κράτηση για την Ελλάδα! Μη σκεφτείτε ότι ξαφνικά μας αγάπησαν και θέλουν να μας βοηθήσουν! Απλά, οι επιτελείς της Condor είδαν ότι το κλίμα στις κρατήσεις είναι συγκρατημένο και αποφάσισαν να δώσουν ένα… κίνητρο στους τουρίστες.

«Για κάθε τουρίστα που κλείνει μια πτήση για Ελλάδα δίνουμε από σήμερα μια δωροεπιταγή 50 ευρώ» δήλωσε ο Γιοχάνες Βίντερ, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Condor, γράφει η Deutsche Welle. «Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε τον τουρισμό προς την Ελλάδα. Ο ήλιος, οι θαυμάσιες παραλίες και η φιλοξενία παραμένουν ίδιες. Έτσι στηρίζουμε και την ευρωπαϊκή ιδέα» συμπλήρωσε.

Η προσφορά ισχύει έως το τέλος Απριλίου οπότε όσοι… πιστοί, σπεύσατε! Η περιορισμένη εκστρατεία της εταιρείας ισχύει από σήμερα μέχρι τις 30.04.2012 στις 09:00 π.μ. για τα πακέτα κρατήσεων και για πτήσεις μέχρι τις 31.08.2012.

Η Condor πετάει προς Χανιά, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδο και Σαντορίνη από πολλά γερμανικά αεροδρόμια.

«Άνοιξε τα φτερά της» το 1956 και πετάει σε όλο τον κόσμο. Είναι θυγατρική εταιρεία της ThomasCook. Κάθε χρόνο πετούν πάνω από 6 εκατομμύρια επιβάτες σε 75 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τις ΗΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο Σέρβος επιβάτης της μοιραίας πτήσης της Ryanair από Θεσσαλονίκη - «Κοιμόμουν και ξαφνικά βρέθηκα με το κεφάλι έξω από το παράθυρο»
Μετά το ατύχημα, ο 61χρονος υποφέρει από πρήξιμο και μούδιασμα στο κεφάλι, η δεξιά πλευρά του σώματός του παρέλυσε προσωρινά, ενώ το δεξί του αυτί και το δεξί του μάτι έχουν υποστεί μερική βλάβη
Ryanair
Πρώην βατραχάνθρωπος των Ιμίων καταγγέλλει μη αναγνώριση των διπλών ενσήμων: «Με αντιμετωπίζουν σαν να έκανα μια συμβατική δουλειά»
Ο Τάσος Χατζαντώνης, που υπηρέτησε με αφοσίωση στις Ένοπλες Δυνάμεις, υποστηρίζει ότι δεν αναγνωρίστηκε η προβλεπόμενη προϋπηρεσία του στο Πολεμικό Ναυτικό, με αποτέλεσμα σημαντική μείωση της σύνταξής του 
Τάσος Χατζαντώνης 30