Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίσκεψη Μέρκελ LIVE: Το “ευχαριστώ” στον Τσίπρα και τώρα… Καστέλλα

Επίσκεψη Μέρκελ LIVE: Το “ευχαριστώ” στον Τσίπρα και τώρα… Καστέλλα

Με αναφορές στα δύσκολα χρόνια της κρίσης ξεκίνησε η κοινή συνέντευξη Τύπου Τσίπρα – Μέρκελ.
Απανωτές αναφορές στην… “Βόρεια Μακεδονία” από την Γερμανίδα καγκελάριο.
Κοινές δηλώσεις αυτή την ώρα και μετά… δείπνο στην Καστέλλα.
Επεισόδια και χημικά νωρίτερα στην πορεία στα Προπύλαια.
Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν μέσα από το live blogging του newsit.gr

Επίσκεψη Μέρκελ ξανά, σχεδόν πέντε χρόνια μετά! Η γερμανίδα καγκελάριος επισκέπτεται την χώρα μας και η Αθήνα… παραλύει. Από το Ελευθέριος Βενιζέλος μετέβη στο Μαξίμου και μετά τις κοινές δηλώσεις με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θα δειπνήσουν στην Καστέλλα.

Το κέντρο της Αθήνας είναι “αστακός”, ενώ… πίσω δεν πάνε ούτε τα νότια προάστια καθώς η καγκελάριος θα μείνει σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

Η επίσκεψη Μέρκελ θα έχει φυσικά ως αποτέλεσμα να κλείσουν πολλοί δρόμοι και η κυκλοφορία θα μετατραπεί σε μια… δοκιμασία ψυχραιμίας για τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν μέσα από το live blogging του newsit.gr

 

Επίσκεψη Μέρκελ: “Παραλύει” η πρωτεύουσα!

Κατά την παραμονή της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, θα υπάρχουν κι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία. Τα μέτρα θα λαμβάνονται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες για την επίσκεψη Μέρκελ.

επίσκεψη Μέρκελ

Οι αλλαγές στα δρομολόγια του Μετρό

Σήμερα Πέμπτη (10.01.2019), στις 16:00 θα κλείσει ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός», ενώ στις 16:30 το ίδιο θα γίνει στους σταθμούς «Κατεχάκη», «Μέγαρο Μουσικής» και «Σύνταγμα». Την Παρασκευή (11.10.2019) ο σταθμός «Σύνταγμα» θα μείνει κλειστός από τις 08:30 έως τις 11:30 αφού η Άνγκελα Μέρκελ θα κινηθεί κυρίως στο κέντρο έως το απόγευμα που θα φύγει.

Η επίσκεψη Μέρκελ θα φέρει και αλλαγές στα δρομολόγια του Μετρό από τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στα δρομολόγια του Μετρό προς το αεροδρόμιο. Το απόγευμα της Πέμπτης, όταν φτάνει στην Αθήνα η Άνγκελα Μέρκελ, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του Μετρό των 16:57 και 17:27 από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο, καθώς επίσης και αυτά των 17:30 και 18:00 από το Αεροδρόμιο.

Αύριο Παρασκευή, λόγω της αναχώρησης της Άνγκελα Μέρκελ, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των 15:27 και 15:57 από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο και των 16:00 και 16:30 από το Αεροδρόμιο.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στα δρομολόγια του προαστιακού για την επίσκεψη Μέρκελ. Σήμερα Πέμπτη από τις 17:15 έως τις 17:45 η αμαξοστοιχία 1226 τερματίζει στο Κορωπί και η αμαξοστοιχία 2251 θα ξεκινά από το Κορωπί. Την Παρασκευή στο διάστημα 15:45-16:15 οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 θα τερματίζουν στο Κορωπί και οι αμαξοστοιχίες 2243, 1223 θα ξεκινούν από το Κορωπί.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις