Ελλάδα

Επιστρέφει με αεροδιακομιδή στη Βρετανία το κοριτσάκι που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον πυθμένα πισίνας στη Ρόδο

Το κοριτσάκι παρέμεινε μέσα στο νερό για 10 ολόκληρα λεπτά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, γεγονός που του προκάλεσε βαρύτατες εγκεφαλικές και άλλες βλάβες και είναι κρίσιμη η κατάστασή του

Στη Βρετανία επιστρέφει το 3χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε χωρίς αισθήσεις του, στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχείου της Ρόδου, όπου η οικογένεια έκανε διακοπές και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Το 3χρονο κοριτσάκι που παραμένει διασωληνωμένο μετά το τραγικό περιστατικό στην πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, σύμφωνα με το patris.gr, θα μεταφερθεί με ιδιωτικό ελικόπτερο- ασθενοφόρο στη Βρετανία.

Οι γονείς του παιδιού που παραμένει διασωληνωμένο, χωρίς σημάδια βελτίωσης στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου έχουν κάνει μεγάλο αγώνα για τον επαναπατρισμό του. Το τραγικό περιστατικό έγινε πριν 10 μέρες, στις 14 Οκτωβρίου.

Το παιδί διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Ρόδου και το ίδιο βράδυ μεταφέρθηκε με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη αμέσως στην Εντατική Μονάδα Παίδων και διασωληνώθηκε.

Παρέμεινε μέσα στο νερό για 10 ολόκληρα λεπτά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, γεγονός που του προκάλεσε βαρύτατες εγκεφαλικές και άλλες βλάβες.

Οι γονείς του, γνωρίζουν την σοβαρότητα της κατάστασής  και αυτό που θέλουν,είναι να προλάβουν να επιστρέψουν με το παιδί τους στην Μ.Βρετανία, όσο είναι ακόμη στην ζωή, καθώς η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διονύσης Σαββόπουλος: Η Ελλάδα αποχαιρετά τον Νιόνιο της - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Διονύση Σαββόπουλου
Ο Νιόνιος που «έχτισε» το δικό του ρεύμα στη νέα ελληνική μουσική και «πάντρεψε» παραδοσιακές μελωδίες με δυτικές νότες δεν είναι πια εδώ και όλη η Ελλάδα θρηνεί έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς της
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ
Θαυμαστές και φίλοι αποχαιρετούν τον Διονύση Σαββόπουλο στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών - Συγκίνηση με τη φιγούρα του Καραγκιόζη στο φέρετρό του
Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον μεγάλο τραγουδοποιό - Η τελευταία επιθυμία της οικογένειάς του - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας μέχρι τη λήξη της τελετής
Διονύσης Σαββόπουλος
Ανανεώθηκε πριν 9 λεπτά