Νέα έρευνα αναμένεται να διεξαχθεί για τη διπλή τραγωδία στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου πέθαναν δύο νεαροί άντρες εξαιτίας δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Γιώργος Μπόμπολης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες εις βάρος του μηχανολόγου που διενήργησε την πραγματογνωμοσύνη στο ξενοδοχείο λίγες ώρες μετά τον πρώτο θάνατο και πριν το δεύτερο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο μηχανολόγος στην πραγματογνωμοσύνη του μετά από έλεγχο στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του δωματίου δεν είχε εντοπίσει κανένα πρόβλημα.
Μάλιστα, η Εισαγγελέας θα διερευνήσει εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.