Ελλάδα

Εργατική Πρωτομαγιά: Οι κλούβες των ΜΑΤ ανάγκασαν την Προεδρική Φρουρά να… αλλάξει δρομολόγιο [pics]

Τα δρακόντεια μέτρα που πήρε η αστυνομία κατά την διάρκεια του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ανάγκασαν πολλούς οδηγούς να αλλάξουν το δρομολόγιό τους και να μην περάσουν από το κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο φαίνεται πως... δεν ήταν οι μοναδικοί που άλλαξαν τον δρομολόγιό τους.

Αυτό αναγκάστηκαν να κάνουν και οι Εύζωνες, οι οποίοι πραγματοποιούσαν την καθιερωμένη αλλαγή φρουράς στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Οι κλούβες της αστυνομίας είχαν στήσει “μπλόκο” στην Ηρώδου Αττικού από την οποία περνά η προεδρική φρουρά. Έτσι λοιπόν έκαναν ένα μικρό… σλάλομ ανάμεσα στα οχήματα προκειμένου να περάσουν.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε ο κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος, με το “απαραίτητο” καυστικό σχόλιο.

evzones

evzones

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχόμενες αναβολές στην υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης σε κέντρο πρόνοιας στη Λέσβο - Ένας 60χρονος ΑμεΑ είχε πεθάνει από μολυσμένο φαγητό
Αγανακτισμένοι είναι οι συγγενείς του άτυχου 60χρονου που πέθανε από μολυσμένο φαγητό και νερό το 2021 - «Δεν μας ενημέρωσαν, θέλουμε να δικαιωθεί» λέει η οικογένειά του
Γηροκομείο 1