Ελλάδα

Έρχεται η “Θάλεια” και φέρνει κρύο, καταιγίδες και χαλάζι!

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα, εξαιτίας της επερχόμενης κακοκαιρίας «Θάλειας», σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, το οποίο και «βάφτισε» το φαινόμενο.

Η μεταβολή οφείλεται σε “αποκομμένη ατμοσφαιρική διαταραχή με ψυχρό πυρήνα”, η οποία προσεγγίζει την Ελλάδα από βορειοδυτικά και θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας μας το επόμενο τετραήμερο, από την Τετάρτη έως το Σάββατο.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της «Θάλειας» θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας έως και το Σαββατοκύριακο, καθώς επίσης η εκδήλωση ισχυρών βροχών, καταιγίδων και χαλαζοπτώσεων.

Τα φαινόμενα σήμερα θα επηρεάσουν κυρίως το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις αναμένονται στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στην Κεντροδυτική Μακεδονία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Εφιάλτης» η λειψυδρία για την Αττική: «Στεγνώνουν» Μόρνος και Υλίκη παρά τις βροχές 
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες κατέγραψαν drones από τον Μόρνο και την Υλίκη - Την ίδια ώρα η κατανάλωση του νερού στην Αττική αυξήθηκε το 2024 κατά 6% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά μεγαλώνοντας το πρόβλημα
«Εφιάλτης» η λειψυδρία για την Αττική: «Στεγνώνουν» Μόρνος και Υλίκη παρά τις βροχές 
«Θα σας σκοτώσουμε, θα βρεθείτε σε χαντάκι»: Τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκαν Ιωάννα Τούνη και Μιχάλης Δημητρακόπουλος
«Προσέξτε πώς μιλάτε εσείς και η εντολέας σας, η κυρία Ιωάννα Τούνη, γιατί το έχετε παρατραβήξει πολύ το θέμα με τα ροζ βίντεο», έγραφαν οι άγνωστοι στο μήνυμα
Η Ιωάννα Τούνη στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για την υπόθεση revenge porn
Μπλόκα αγροτών: Ένταση και χημικά στην Κόρινθο – Έσπασαν το μπλόκο της αστυνομίας στις Σέρρες, απέκλεισαν προσωρινά το τελωνείο Ευζώνων
Η κυβέρνηση διαμηνύει ότι η αστυνομία δεν θα αντιμετωπίσει με βία τους αγρότες, ωστόσο θα κρατήσει σκληρή στάση σε περίπτωση που οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι προχωρήσουν σε αποκλεισμό λιμανιών, τελωνείων κτλ.
Διαμαρτυρία αγροτών και κτηνοτρόφων της Κορινθίας στον Κόμβο Κιάτου
Ανανεώθηκε πριν 35 λεπτά
51