Ελλάδα

Έρχεται λασποβροχή από την Αφρική – Η πρόγνωση του καιρού

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά,το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται τοπικές βροχές. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα δυτικά και βόρεια.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους έντονες. Εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στη Μακεδονία βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα κατά τόπους έντονες με εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με αρχικά τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το απόγευμα στα νότια και ύφεση στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 και στη βόρεια Κρήτη έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινόμενων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και βαθμιαία νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το προφίλ του Γεωργιανού κατασκόπου και η «κωδικοποιημένη» φράση που προβληματίζει τις αρχές – Κυκλοφορούσε με καπέλο και γυαλιά
Ο Σαμίρ Γ., έκλεισε τη βίλα για τρεις μήνες καταβάλλοντας τα χρήματα του μισθώματος σε μετρητά - Το νοικιασμένο αυτοκίνητο και το ειδικό λογισμικό
Το προφίλ του Γεωργιανού κατασκόπου και η  «κωδικοποιημένη» φράση που προβληματίζει τις αρχές –  Κυκλοφορούσε με καπέλο και γυαλιά
«Στο Ιράν ένα 10χρονο κορίτσι επιτρέπεται να παντρευτεί» λέει Ιρανή που ζει μόνιμα στην Ελλάδα
«Έχουν σφαχτεί χιλιάδες νέοι και νέες, έχουν γεμίσει οι φυλακές με πολιτικούς κρατουμένους, όλοι μιλάνε για πόλεμο και εμείς μιλάμε για επιχείρηση διάσωσης», λέει ο πρόεδρος Ιρανών στην Ελλάδα
34χρονη Ιρανή στην Ελλάδα
Οι συγγενείς θυμάτων Τεμπών απαντούν στην Μαρία Καρυστιανού – Κινούνται νομικά για συντονισμένες επιθέσεις και στοχοποίηση προσώπων
«Ο Σύλλογος έχει ήδη εκκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον όσων υποκινούν, ενορχηστρώνουν ή συμμετέχουν σε αυτές τις συντονισμένες επιθέσεις και τη στοχοποίηση προσώπων»
Μαρία Καρυστιανού 12