Ελλάδα

ΕΣΗΕΑ: Άγνωστο το μέλλον των εργαζομένων του MEGA

Άγνωστο είναι το μέλλον των εργαζομένων του MEGA σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ, που τονίζει ότι δεν πρέπει να μείνουν απλά θεατές στα όσα κάνουν οι μέτοχοι του σταθμού.

Οι εργαζόμενοι του σταθμού καλούν τους μετόχους, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να εξαντλήσει τα περιθώρια που του δίνει ο νόμος προκειμένου να μην πέσει ‘’μαύρο” στο κανάλι.

Σε ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών υπογραμμίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα παραμείνουν θεατές στους τακτικισμούς των μετόχων για το ποιος θα χρεωθεί το ενδεχόμενο κλείσιμο του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας. Οι μέτοχοι, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, σε κάθε περίπτωση οφείλουν να εγγυηθούν και προσωπικά την ικανοποίηση του συνόλου των εργατικών απαιτήσεων των συναδέλφων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 147.000 οι αιτήσεις για το Youth Pass για νέους 18 και 19 ετών - Μέχρι 15 Μαΐου η προθεσμία, ποιοι είναι οι δικαιούχοι
«Όλοι οι δικαιούχοι λαμβάνουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κλείσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια, να πάνε σε συναυλίες, να μείνουν σε κάποιο κατάλυμα»
Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας