Ελλάδα

Εύβοια: «Ήταν σκληρός άνθρωπος» λέει ο αδερφός του 75χρονου που σκότωσε τον 50χρονο και αυτοκτόνησε

«Δεν περίμενα να φτάσει ως εκεί, βρισκόταν για χρόνια σε αντιδικία με την αδερφή μας» αποκάλυψε στο newsit.gr ο αδερφός του

«Ήταν σκληρός άνθρωπος ο αδερφός μου» παραδέχτηκε ο αδερφός του 75χρονου από την Εύβοια που το απόγευμα της Τρίτης (9.4.2025) πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο αγοραστή του σπιτιού του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο αδερφός του 75χρονου από την Εύβοια, μίλησε στο newsit.gr, λέγοντας πως ο 50χρονος είχε συναντηθεί αρκετές φορές με τον αδερφό του.

Η δολοφονία έγινε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Μύτικα στο Δήμο Χαλκιδέων. Το θύμα ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και είχε αγοράσει το σπίτι του 50χρονου, ενώ ο δράστης και αυτόχειρας είχε συγκεκριμένη προθεσμία για να αδειάσει το σπίτι.

Ο αδερφός του 75χρονου, μιλώντας στο newsit.gr, διευκρινίζει πως οι δύο τους δεν είχαν καθόλου σχέσεις τα τελευταία χρόνια λόγω κληρονομικών διαφόρων που είχαν προκύψει μεταξύ τους. Επίσης, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ο αδερφός του εδώ και πολλά χρόνια βρισκόταν σε αντιδικία με την μικρότερη αδερφή τους για παρόμοια θέματα και γενικότερα βρισκόταν στα δικαστήρια τα τελευταία δέκα με δεκαπέντε χρόνια.

«Το σπίτι σε πλειστηριασμό το είχε βγάλει η αδερφή μου η μικρή, με αυτή που είχε αντιδικία εδώ και χρόνια γιατί είχαν διάφορες μεταξύ τους».

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον αδερφό τους ως έναν σκληρό άνθρωπο, αλλά όπως επισημαίνει δεν περίμενε ποτέ πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο: «Από ένα φίλο μου έμαθα το τι συνέβη. Δεν είχα σχέσεις μαζί του τα τελευταία χρόνια καθόλου. Με έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση πολύ παρόλο που δεν είχαμε σχέσεις, είναι στενάχωρη η κατάληξη αυτή για έναν άνθρωπο. Έχω ταραχτεί πολύ γιατί ό,τι διάφορες και αν είχαμε ήταν οικογένεια μου και αυτή τη στιγμή είμαι χάλια. Ο αδερφός μου ήταν σκληρός άνθρωπος.

Έμενε στο σπίτι αυτό που ήταν το πατρικό μας μαζί με την αδερφή μας τη μεγάλη. Πώς έφτασε σε αυτό το σημείο ούτε που ξέρω, τι να πω δεν περίμενα να φτάσει ως εκεί».

«Η οικογένεια μας ήταν από τις “καλές” οικογένειες της Χαλκίδας, ο πατέρας μας από τους μεγαλύτερους δικηγόρους εκεί. Ο αδερφός μου ήταν πιλότος. Το σπίτι αυτό, το πατρικό μας, ήταν μεγάλο με επεκτάσεις και είχε μέσα μέχρι και γήπεδο τένις. Είναι άσχημη η κατάληξη αυτή δεν μπορώ να πιστέψω πως φτάσαμε στο σημείο αυτό. Έχω λυπηθεί πάρα πολύ» κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες ντοκουμέντα από τη διακομιδή των τραυματιών στη Ρουμανία μετά το σοκαριστικό τροχαίο με Έλληνες οπαδούς του ΠΑΟΚ
Στα πλάνα φαίνονται οι τραυματίες να μεταφέρονται με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο - Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο εκ των τριών τραυματιών, ευτυχώς όλοι εκτός κινδύνου
Ένας εκ των τριών τραυματιών του τροχαίου στη Ρουμανία
Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου «Βιολάντα», ο τεχνικός ασφαλείας και ο υπεύθυνος βάρδιας
Όπως προέκυψε από την αυτοψία στο εργοστάσιο, εντοπίστηκαν στον χώρο του υπογείου σωλήνες προπανίου, οι οποίοι είχαν υποστεί διάτρηση και βρίσκονταν ένα επίπεδο κάτω από το σημείο που δούλευαν οι 5 γυναίκες
εργοστάσιο Βιολάντα 55
Τροχαίο με Έλληνες οπαδούς του ΠΑΟΚ: Τα πρόσωπα της τραγωδίας στη Ρουμανία – «Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο αδερφός μου πέθανε»
«Μου είπε ότι ο αδερφός μου πέθανε, δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω, γιατί με το που μου το είπε δεν είχα κουράγιο να ρωτήσω τίποτα», λέει ο αδερφός του 30χρονου
Ο ένας από τους επτά νεκρούς του δυστυχήματος στη Ρουμανία 7