Ελλάδα

Ευχαριστίες του Ιράν στην Ελλάδα για την δωρεά 150.000 εμβολίων

Τις ευχαριστίες της ιρανικής κυβέρνησης για την παράδοση δωρεάς 150.000 εμβολίων από την Ελλάδα, εξέφρασε σήμερα στον γ.γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Ιωάννη Σμυρλή, ο Ιρανός πρέσβης στην Αθήνα Ahmad Naderí.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Σμυρλής αναφέρθηκε στην άμεση ανταπόκριση της Ελλάδας – ως απόδειξη αλληλεγγύης προς τον ιρανικό λαό – στο αίτημα της Τεχεράνης για συνδρομή στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης και ο γενικός διευθυντής της Ζ’ γενικής διεύθυνσης Αναπτυξιακής και Ανθρωπιστικής Αρωγής του υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Διακόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Παραδόθηκε στο Ανθρωποκτονιών το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο του Παναγιωτάκη – «Η ασφυξία η πιθανότερη αιτία»
Από τη νεκροψία και τη νεκροτομή δεν διαπιστώθηκαν παθολογικά ευρήματα ενώ οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν υποξία
Ειρήνη Μουρτζούκου 10
10 συλλήψεις μετά από αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στο Μενίδι - Ξηλώθηκαν καλώδια παράνομης ηλεκτροδότησης
Μετά από έρευνες σε σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καταγραφικό μηχάνημα μαζί με 13 κάμερες, μαχαίρι καθώς και εξάρτημα που χρησιμοποιείται για κλοπές αυτοκινήτων
Αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι
Επιχείρηση – «σκούπα» για παράνομα τραπεζοκαθίσματα σε πάνω από 100 μαγαζιά στην Αθήνα: Ξεκίνησαν τα πρώτα «λουκέτα»
Έχουν προγραμματιστεί κυρώσεις σε 102 καταστήματα - Το 40% με 50% των επιχειρηματιών βγάζουν τραπεζοκαθίσματα χωρίς αδείας ή χρησιμοποιούν περισσότερο χώρο από τον επιτρεπόμενο
Λουκέτο
1