Ελλάδα

Ευχοστολίδια: Η δύναμη τους συμπαρασύρει Μάστορα, Καρύδη, Αντετοκούνμπο, Αρναούτογλου, Γερονικολού και πολλούς άλλους

Την αρχή έκανε ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος προκάλεσε μέσω social media την Σμαράγδα Καρύδη. Εκείνη με τη σειρά της, προκάλεσε τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, ο οποίος έδωσε τη σκυτάλη στον Γρηγόρη Αρνατούγλου.

Η επόμενη πάσα δόθηκε στην Κατερίνα Γερονικολού που προκάλεσε τη Ναταλία Γερμανού, η οποία θα προκαλέσει κάποιον άλλο να αποδεχθεί το challenge και να κάνει αυτό που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα: Να πραγματοποιήσουμε τις ευχές των παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ, μέσα από τα Ευχοστολίδια.

Δείτε τα βίντεο από το  challenge για καλό σκοπό, στο οποίο συμμετέχουν οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια.

 

Πώς θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας μαζί τους

Στη δράση Ευχοστολίδια, που υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ για έβδομη χρονιά, μπορούμε να συμμετάσχουμε όλοι μας από το σπίτι και – μέσω υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου ή tablet – να κάνουμε πραγματικότητα μία ή και περισσότερες παιδικές ευχές.

Αρκεί να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα www.euxostolidia.gr ή να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», όπου θα βρούμε τις ζωγραφιές, στις οποίες τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα.

Τα δώρα που ζητούν είναι προσιτά σε όλους και για να εκπληρώσουμε τις ευχές των παιδιών, αρκεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Για την πραγματοποίηση της ευχής και την αγορά του δώρου, μεταφερόμαστε σε συνεργαζόμενα e-shops. 

Έργα υποστήριξης από τον ΟΠΑΠ στους συμμετέχοντες φορείς

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί κάθε χρόνο έργα υποστήριξης στους συμμετέχοντες φορείς, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος. 

Στα έργα υποστήριξης, που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ, μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας, απολύτως δωρεάν, απλά και μόνο μέσα από τη συμμετοχή μας στα παιχνίδια της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Αρκούν οι πόντοι που συγκεντρώνουμε στις δοκιμασίες, τους οποίους θα μετατρέψει ο ΟΠΑΠ σε νέα έργα στους προαναφερόμενους φορείς. Μέχρι σήμερα, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 39 έργα υποστήριξης στους φορείς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σαλαμίνα: Μίσος και προσωπικές διαφορές «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τη δολοφονίας της 75χρονης από τη νύφη της
Η 46χρονη ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί - Ο εθισμός στον τζόγο και η ληστεία δεν πείθουν τους αστυνομικούς - Η πεθερά θεωρούσε τη νύφη επικίνδυνη
Η 46χρονη στη Σαλαμίνα 5
Κίνδυνος για πλημμύρες και κατολισθήσεις σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη - Σε Red Alert η χώρα για 48 ώρες
Οπως επισημαίνει ο Σάκης Αρναούτογλου από το βράδυ της Τετάρτης έως και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου θα υπάρχουν εκτεταμμενες και επίμονες βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας
Πλημμύρες
Συναγερμός για την κακοκαιρία Adel που φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ξεκίνησε η επέλασή της
Εξαιτίας της κακοκαιρίας Adel η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έθεσε σε κατάσταση ετοιμότητας Red Code τις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, καθώς και τους δήμους αυτών των Περιφερειών, από σήμερα (26/11) μέχρι και την Παρασκευή
Ισχυρή βροχή