Ελλάδα

Φλεγόμενο αντικείμενο στον ουρανό αναστάτωσε τη Βόρεια Ελλάδα!

Μία πύρινη μπάλα, που έσχισε χθες τον νυχτερινό ουρανό του Νομού Λάρισας και έγινε ορατή στα παράλια, από τη Χαλκίδα μέχρι και τη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με μαρτυρίες, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πύρινη σφαίρα, που εικάζεται ότι μπορεί να ήταν και μετεωρίτης, φαινόταν να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα τη γη και να μεγαλώνει, ερχόμενη από την πλευρά της θάλασσας με κατεύθυνση τον Κίσσαβο, κάπου στο τμήμα μεταξύ Μελιβοίας και Καρίτσας, όσον αφορά στα παράλια της Λάρισας.

Το γεγονός έγινε έντονα αντιληπτό από πολλούς, οι οποίοι και κατέθεσαν αντικρουόμενες μαρτυρίες, σχετικά με το «που» κατευθυνόταν ή μπορεί να έπεσε.

Μάλιστα, στην προσπάθεια αποσαφήνισης του θέματος -γιατί εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να επρόκειτο και για φωτοβολίδα S.O.S- έγιναν και θαλάσσιες έρευνες από σκάφη του λιμενικού προς τα βόρεια του νομού, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μέχρις στιγμής πάντως δεν έχει εξακριβωθεί για «τι» ακριβώς επρόκειτο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα γυναικοκτονία στη Ροδόπη: 53χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και ήπιε πετρέλαιο για να αυτοκτονήσει
Ο 53χρονος μαχαίρωσε τη 44χρονη σύζυγό του μπροστά στα τρία παιδιά τους και αυτομαχαιρώθηκε - Νοσηλεύεται φρουρούμενος εκτός κινδύνου - Η μεγάλη κόρη ειδοποίησε τις Αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας
Ανανεώθηκε πριν 43 λεπτά
17
Νέα καταγγελία για οδηγό ταξί που φέρεται να άρπαξε 800 ευρώ για μια κούρσα – Ερευνάται αν ήταν ο ίδιος που απείλησε οικογένεια τουριστών και πήρε 600 ευρώ
Μία δεύτερη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία τουρίστας φέρεται να έπεσε θύμα αρπαγής 800 ευρώ, εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές, μετά τη σύλληψη 38χρονου οδηγού ταξί για την υπόθεση της οικογένειας τουριστών
Ταξί