Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Φοιτήτρια κατήγγειλε βιασμό από δύο γνωστούς της

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μια νεαρή φοιτήτρια από δύο γνωστούς της στο Βόλο. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι νεαροί αντί να μεταφέρουν την κοπέλα σπίτι της μετά από νυχτερινή διασκέδαση την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, όπου και τη βίασαν.

Ειδικότερα, η φοιτήτρια, κάτοικος Βόλου που σπουδάζει σε άλλη πόλη, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου πως έπεσε θύμα βιασμού στα τέλη Μαΐου, όταν διασκέδαζε μαζί με φίλη της και τους δύο νεαρούς σε κατάστημα της περιοχής.

Η φίλη της κάποια στιγμή αποχώρησε και έμεινε πίσω μαζί με τους δύο νεαρούς. Λίγο αργότερα οι τρεις τους έφυγαν λέγοντας στην κοπέλα ότι θα την πάνε σπίτι. Ωστόσο, οι δύο άντρες την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

Οι νεαροί, που κατονόμασε η κοπέλα, είναι κάτοικοι Λάρισας. Η Εισαγγελία όταν πήρε την καταγγελία ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετούνται κατηγορίες με βάση το άρθρο 336 του Ποινικού Κώδικα, που ισχύει από τον Ιούλιο του 2019.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με το αρ. 336 όποιος με σωματική βία ή με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις