Ελλάδα

Φορολογικές δηλώσεις 2015: Ξεκίνησε η προθεσμία – Προβλήματα στο Taxisnet

Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τις επιχειρήσεις (νομικά πρόσωπα), με την καταβολή του φόρου να γίνεται σε 7 δόσεις, όμως τεράστια είναι τα προβλήματα για όσους προσπαθούν να μπουν στο Taxis.

Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τα νομικά πρόσωπα με την έναρξη της ηλεκτρονικής εφαρμογής στο TAXIS.

Η καταβολή του φόρου για τις επιχειρήσεις γίνεται σε 7 μηνιαίες δόσεις με την πρώτη δόση να καταβάλλεται το αργότερο τη επόμενη ημέρα από την υποβολής της δήλωσης.

Οι λογιστές, πάντως, βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα και καθυστερήσεις κατά την υποβολή των δηλώσεων τις πρώτες ώρες από την έναρξη της ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Του έδωσαν στίγμα GPS και πήγε να συναντήσει κάποιον» λέει ο θείος του 27χρονου που εντοπίστηκε απανθρακωμένος στη Βοιωτία
Η σύζυγος του 27χρονου, στην κατάθεσή της ανέφερε τα πρόσωπα με τα οποία είχε επαφές το θύμα, ενώ είπε ότι ο ίδιος είχε δεχτεί απειλές στο παρελθόν
Οικοδόμος Βοιωτία