Ελλάδα

Φωτιά στη Λέσβο: Μεγάλες αναζωπυρώσεις – Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή

Σοβαρές αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στη Λέσβο, κινητοποιώντας εκ νέου τις δυνάμεις της πυροσβεστικής οι οποίες πλέον επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στη φωτιά τόσο της Βρίσας όσο και της Ρογκάδας.

Συγκεκριμένα, οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή προκάλεσαν μεγάλες αναζωπυρώσεις στα μέτωπα της μεγάλης δασικής φωτιάς που καίει από το πρωί του Σαββάτου στη νότια Λέσβο.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη υπεύθυνο πολιτικής προστασίας Παναγιώτη Κουφέλο, «οι αναζωπυρώσεις λόγω ανέμων έντασης 7 μποφόρ καίνε στην περιοχή Ρογκάδα, όπου και ξεκίνησε η φωτιά το περασμένο Σαββάτο και βορειοδυτικά του οικισμού της Βρίσας, χωρίς όμως να απειλεί τον οικισμό».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων