Ελλάδα

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Από την Πέμπτη 24/08 ξανά ρεύμα στη Σαμοθράκη – Μεταφέρονται γεννήτριες στο νησί

Από αύριο Πέμπτη (24.8.2023) αναμένεται να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο ηλεκτρικό ρεύμα της Σαμοθράκης, καθώς η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη κατέστρεψε τις 2 βασικές γραμμές Μέσης Τάσης που ηλεκτροδοτούν το νησί.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, στη Σαμοθράκη φτάνουν από σήμερα το πρωί γεννήτριες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα με το κομμένο νερό στους οικισμούς και αύριο αναμένεται να μεταφερθεί εκεί και η μεγάλη γεννήτρια που θα αποκαταστήσει το πρόβλημα με το ηλεκτρικό ρεύμα που προέκυψε μετά τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη.

Όμως, ήδη η ταλαιπωρία για κατοίκους και τουρίστες είναι τεράστια. Αρμόδιοι φορείς αναφέρουν στο ThessToday.gr ότι καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα για τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους τουρίστες που βρίσκονται στη Σαμοθράκη.

Χωρίς ρεύμα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ούτε τα καταστήματα εστίασης ούτε μπορεί κάποιος να φορτίσει το κινητό του για να έχει επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η ταλαιπωρία για όσους μένουν στο κάμπινγκ.

Πάντως, αρκετοί είναι αυτοί που προσπαθούν να φύγουν άρον άρον από τη Σαμοθράκη και γι’ αυτό έχουν δημιουργηθεί ουρές στο λιμάνι από τουρίστες και οχήματα.

«Όλα τα τρόφιμα που έχουμε σε ψυγεία θα χαλάσουν δυστυχώς», δηλώνει δυσαρεστημένος στο ThessToday.gr ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης της Σαμοθράκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλούσε με γενναιότητα για τον καρκίνο – «Μου αφαίρεσαν μισό πνευμόνι»
Το 2022, ενώ βρισκόταν ακόμη υπό αγωγή, προσβλήθηκε και από κορονοϊό, μετά από ταξίδι στην Κύπρο για συναυλίες που έδωσε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
Διονύσης Σαββόπουλος
Όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε για την «Άσπα του»: Είναι η γυναίκα της ζωής μου, αποφάσισα να την παντρευτώ μέσα στη φυλακή
«Πήρα δύο σημαντικές αποφάσεις, όσο ήμουν στην απομόνωση, να ασχοληθώ με την μουσική, και να παντρευτώ την Άσπα που την αγαπώ» είχε εξομολογηθεί ο Διονύσης Σαββόπουλος
Βράβευση του Διονύση Σαββόπουλου από τον δήμο Θεσσαλονίκης