Ελλάδα

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Από την Πέμπτη 24/08 ξανά ρεύμα στη Σαμοθράκη – Μεταφέρονται γεννήτριες στο νησί

Από αύριο Πέμπτη (24.8.2023) αναμένεται να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο ηλεκτρικό ρεύμα της Σαμοθράκης, καθώς η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη κατέστρεψε τις 2 βασικές γραμμές Μέσης Τάσης που ηλεκτροδοτούν το νησί.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, στη Σαμοθράκη φτάνουν από σήμερα το πρωί γεννήτριες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα με το κομμένο νερό στους οικισμούς και αύριο αναμένεται να μεταφερθεί εκεί και η μεγάλη γεννήτρια που θα αποκαταστήσει το πρόβλημα με το ηλεκτρικό ρεύμα που προέκυψε μετά τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη.

Όμως, ήδη η ταλαιπωρία για κατοίκους και τουρίστες είναι τεράστια. Αρμόδιοι φορείς αναφέρουν στο ThessToday.gr ότι καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα για τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους τουρίστες που βρίσκονται στη Σαμοθράκη.

Χωρίς ρεύμα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ούτε τα καταστήματα εστίασης ούτε μπορεί κάποιος να φορτίσει το κινητό του για να έχει επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η ταλαιπωρία για όσους μένουν στο κάμπινγκ.

Πάντως, αρκετοί είναι αυτοί που προσπαθούν να φύγουν άρον άρον από τη Σαμοθράκη και γι’ αυτό έχουν δημιουργηθεί ουρές στο λιμάνι από τουρίστες και οχήματα.

«Όλα τα τρόφιμα που έχουμε σε ψυγεία θα χαλάσουν δυστυχώς», δηλώνει δυσαρεστημένος στο ThessToday.gr ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης της Σαμοθράκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκλογές δικηγόρων: Νικητής ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος στην Αθήνα, ανανεώνουν θητείες Φινοκαλιώτης και Κλάππας σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά
Ο κύριος Κουτσόλαμπρος έχει συνδέσει το όνομά του με τα ασφαλιστικά ζητήματα των δικηγόρων, ενώ ο αντίπαλός του Δημήτρης Αναστασόπουλος εξειδικεύεται στο δίκαιο πληροφορικής και διαδικτύου - Τα μηνύματά τους μετά το αποτέλεσμα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 13
Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – 48.000 ευρώ σε Κυριάκου και Αρναούτη δίνει η οικογένεια του τραγουδιστή
Τα χρήματα στις δύο επιβάτιδες, σε πρώτη φάση θα δοθούν από την ασφαλιστική εταιρία, ενώ έπειτα η ασφαλιστική θα τα ζητήσει από την οικογένεια του τραγουδιστή
Παντελής Παντελίδης