Ελλάδα

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Προβλήματα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης στη Σαμοθράκη λόγω της πυρκαγιάς

Η φωτιά που καίει από τις 19 Αυγούστου στην Αλεξανδρούπολη, προκαλεί προβλήματα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης στη Σαμοθράκη. Ο ΔΕΔΔΗΕ προσπαθεί να μεταφερθούν γεννήτριες στο νησί, που βρίσκεται απέναντι από την πρωτεύουσα του Έβρου.

Το νησί της Σαμοθράκης αντιμετωπίζει προβλήματα ηλεκτροδότησης, καθώς διακόπηκε η ρευματοδότηση από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στον δήμο Αλεξανδρούπολης, προκαλώντας «τεράστιες καταστροφές στο δίκτυο διανομής».

Όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή, ο ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλει προσπάθεια να μεταφερθούν γεννήτριες στη Σαμοθράκη προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών στην ηπειρωτική χώρα.

Ο δήμος ζητά την κατανόηση των πολιτών, καθώς το εν λόγω πρόβλημα επηρεάζει και την υδροδότηση – και ζητά τη λελογισμένη κατανάλωση νερού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης - Διαμαρτύρεται για το πρόβλημα της λειψυδρίας
Στην επιστολή του προς τους δημότες ο Βασίλης Χειμαριώτης κάνει λόγο για «για καθυστερήσεις και εμπόδια από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και για συνεργασίες χωρίς ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο»
Το Σιδάρι στην Κέρκυρα
Πάνω από 147.000 οι αιτήσεις για το Youth Pass για νέους 18 και 19 ετών - Μέχρι 15 Μαΐου η προθεσμία, ποιοι είναι οι δικαιούχοι
«Όλοι οι δικαιούχοι λαμβάνουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κλείσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια, να πάνε σε συναυλίες, να μείνουν σε κάποιο κατάλυμα»
Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας