Ελλάδα

Φωτιά στην Αττική: Μεγάλη αναζωπύρωση στον Διόνυσο

Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς έγινε πριν από λίγο στο Διόνυσο, στη λεωφόρο Αιολίδος και Κωνσταντινουπόλεως.

Οι κάτοικοι του Διόνυσου βρίσκονται σε απόγνωση και προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά με κουβάδες και λάστιχα.

Για την κατάσταση στο σημείο μίλησε η δήμαρχος της περιοχής, κα Μαϊχόσογλου η οποία ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν έχουν καεί σπίτια αν και οι φλόγες πλησιάζουν την κατοικημένη περιοχή.

«Έχω κάνει έκκληση για εναέρια μέσα. Μου είπαν ότι στέλνουν τώρα. Το πρωί είχαν σβήσει τη φωτιά. Τώρα έγινε αναζωπύρωση στο χαμηλό κομμάτι δεξιά της λεωφόρο Διονύσου», είπε η δήμαρχος και ενημέρωσε πως άκουσε το εναέριο μέσο που έφτασε στο σημείο.

Το μέτωπο στο Διόνυσο είναι αρκετά κρίσιμο καθώς αν οι φλόγες δεν περιοριστούν άμεσα, τα βόρεια προάστια της Αττικής θα βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.

Νωρίτερα σήμερα στάλθηκαν και μηνύματα του 112 για εκκένωση της περιοχής.

«Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Διόνυσος. Αν βρίσκεται στην περιοχή απομακρυνθείτε μέσω Λεωφόρου Θησέως προς Κηφισιά», έγραφε το μήνυμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Χρήστος Μαυρίκης στο Αυτόφωρο – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους πυροβολισμούς στα Σπάτα
Ο άλλοτε «αρχικοριός» κατηγορείται για αράνομη οπλοκατοχή όπλου κρότου λάμψης, άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη κατοχή πυρομαχικών, απείθεια, απειλή και παράνομη κατοχή ναυτικής φωτοβολίδας
Ο Χρήστος Μαυρίκης στο Αυτόφωρο – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους πυροβολισμούς στα Σπάτα
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποχαιρετά την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ με μια κοινή τους φωτογραφία: «Θα μου λείψεις τόσο πολύ»
Με ανάρτηση στο Instagram μίλησε για τη «φλόγα», τη διαύγεια και την «περιέργεια ενός νέου ανθρώπου» που, όπως σημείωσε, διατήρησε μέχρι τέλους η κορυφαία βυζαντινολόγος
Μαρέβα Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ