Ελλάδα

Φωτιά στην Αττική: Σύλληψη Ρομά για πλιάτσικο σε καμένο σπίτι στην Πεντέλη

Στη σύλληψη ενός Ρομά για πλιάτσικο σε καμένο σπίτι στην Πεντέλη από τη φωτιά στην Αττική, προχώρησαν αστυνομικοί που περιπολούν στις πυρόπληκτες περιοχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας συνελήφθη την ώρα που αφαιρούσε αντικείμενα από το καμένο σπίτι στην Πεντέλη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε συνολικά 10 προσαγωγές Ρομά στο πλαίσιο των περιπολιών στις πυρόπληκτες περιοχές.

Σημειώνεται ότι έχει δοθεί εντολή σε Άμεση Δράση, Ομάδες ΔΙ.ΑΣ., ΟΠΚΕ κτλ. να πραγματοποιούν συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους σε άτομα που δεν έχουν κανέναν λόγο να κυκλοφορούν στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στη βορειοανατολική Αττική και όσοι κρίνονται ύποπτοι να τους απαγορεύεται η είσοδος και να πραγματοποιούνται αμέσως προσαγωγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Κρίσιμη η αυριανή σύσκεψη στη Νίκαια
Σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί η συνάντηση μεταξύ των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κώστα Χατζηδάκη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα
Αγρότες στο μπλόκο των Μαλγάρων
Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση του Δανού δότη σπέρματος με καρκινικό γονίδιο και γιατί δεν ανιχνεύθηκε
«Το τελευταίο παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα ήταν το 2017, αλλά ότι μέχρι εκείνη την περίοδο δεν είχε δημιουργηθεί η βάση, με την οποία μπορούσαμε να δούμε από πού προέρχεται το κάθε σπέρμα»
REUTERS
Τα στοιχεία που «πρόδωσαν» ανιψιό και εργοδότη πριν συλληφθούν για την διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
Η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, οι τηλεφωνικές κλήσεις πριν και μετά το έγκλημα από πακιστανικά τηλέφωνα, οι απολογίες των 2 νεαρών, το βιντεοληπτικό υλικό οδήγησαν στα νέα εντάλματα
Ο 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στην Φοινικούντα