Ελλάδα

Φωτιά στην Εύβοια δίπλα από το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Αλιβέρι

Xάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά οριοθετήθηκε γρήγορα πριν προλάβει να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (27.8.25) στην περιοχή που βρίσκεται το εργοστάσιο φυσικού αερίου της ΔΕΗ στο Αλιβέρι της Εύβοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε δίπλα από τη εργοστάσιο της ΔΕΗ και συγκεκριμένα τη μονάδα φυσικού αερίου στον Κάραβο Αλιβερίου της Εύβοιας, καίγοντας ξερά χόρτα και καλάμια.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οκτώ άνδρες με τέσσερα οχήματα του πυροσβεστικού κλιμακίου Αλιβερίου, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής από την Κύμη και δύο από την Χαλκίδα.

Xάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά οριοθετήθηκε γρήγορα πριν προλάβει να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το παιδί μας χάθηκε» - Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 34χρονου δύτη που πνίγηκε στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
Φως για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του δύτη αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, καθώς και η εξέταση του καταδυτικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούσε τη μοιραία στιγμή
Βουλιαγμένη: «Το παιδί μας χάθηκε» – Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 34χρονου δύτη που πνίγηκε στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί