Ελλάδα

Φωτιά στην Πεντέλη: Τρεις τραυματίες με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Γεννηματάς

Τρεις τραυματίες με σοβαρά εγκαύματα μετέβησαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς από την φωτιά στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, άνδρας 54 ετών έφτασε με δικό του μέσο στο νοσοκομείο από τον Γέρακα με εκτεταμένα εγκαύματα συνολικής επιφάνειας 60% στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια και τον κορμό. Λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων ο ασθενής εισήχθη στη Μονάδα Εγκαυμάτων και η κατάσταση του είναι σταθερή.
Επίσης, γυναίκα 28 ετών, από την περιοχή της Πεντέλης, είχε αναπνευστικά προβλήματα και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σωτηρία για πνευμονολογική εκτίμηση λόγω της φύσης του εισπνευστικού εγκαύματος. Η ασθενής ανέφερε ότι θα μεταβεί από τους συνοδούς της στο νοσοκομείο.

Τέλος, άνδρας 35 ετών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από την Πεντέλη λόγω θερμικών εγκαυμάτων σε ποσοστό 18%, σε κεφάλι, χέρια και πόδια. Έγινε σύσταση για εισαγωγή στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ωστόσο ο ασθενής αρνήθηκε ενυπογράφως και θα προσέλθει σήμερα για επανεξέταση στο εξωτερικό ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Οι «εξηγήσεις» του ιδιοκτήτη που τον στέλνουν στη φυλακή και το πόρισμα - «φωτιά» για τις εγκληματικές παραλείψεις
Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το «μπαλάκι» των ευθυνών σε άλλους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το δρόμο για τη φυλακή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ 29
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου