Ελλάδα

Φωτιά στο Γαλάτσι: Ηρωική μάχη της Πυροσβεστικής

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, 08.08.2017, σε οικοπεδικό χώρο στο Άλσος Βεΐκου, κοντά στην οδό Μάρκου Μπότσαρη. Πυρκαγιά νωρίτερα είχε ξεσπάσει και κοντά στην Λεωφόρου Τατοΐου, στο δήμο Αχαρνών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, καίει χαμηλή βλάστηση και πεύκα. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ σχετική ενημέρωση υπήρξε και στον λογαριασμό της Πυροσβεστικής στο Twitter.

Δείτε την ανάρτηση

Νωρίτερα το απόγευμα, φωτιά ξέσπασε επίσης κοντά στην Λεωφόρου Τατοΐου, στο δήμο Αχαρνών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 ελικόπτερο για να την σβήσουν.

Η ενημέρωση αργά το βράδυ της Δευτέρας ανέφερε πως οι δύο πυρκαγιές βρίσκονται σε ύφεση. Στις δύο περιοχές παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεσή τους.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση ΟΠΕΚΑ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο «στόχαστρο» για μαϊμού επιδόματα
Η ελεγχόμενη περίοδος είναι από τις 10/01/2020 έως τις 31/12 2022 και τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά από τον ΟΠΕΚΑ για προνοιακά επιδόματα, δηλαδή τα ποσά που εισπράχθηκαν από μη δικαιούχους φτάνουν το 1.860.000 ευρώ
Χρήματα 8
Hellenic Train: Καταργούνται την Τετάρτη δρομολόγια στην γραμμή Κατάκολο – Πύργος – Ολυμπία λόγω βλάβης τροχαίου υλικού
«Η Hellenic Train καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης και ευχαριστεί τους επιβάτες για την κατανόηση» επισημαίνει σε ανακοίνωση της η εταιρεία
Hellenic Train