Ελλάδα

Φωτιά στην Πελέη Αργολίδας – Επιχειρούν 60 πυροσβέστες

Στις 10:30 το βράδυ το μέτωπο οριοθετήθηκε, παραμένουν, ωστόσο, σημαντικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεσή του

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι λίγο πριν τις 15.00, σήμερα Παρασκευή (15/8/2025), σε αγροτοδασική έκταση σε δύσβατο σημείο, στο Κρανίδι Αργολίδας στο χωριό Πελέη.

Στην περιοχή επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 14 οχήματα, 6 αεροσκάφη και έως τη δύση του ηλίου 1 ελικόπτερο.

Συνδρομή υπάρχει και από υδροφόρες ΟΤΑ.

Δεν φαίνεται να απειλούνται κατοικημένες περιοχές αφού η φωτιά προς το παρόν κατευθύνεται προς την πλαγιά, σε αντίθετη κατεύθυνση από τον οικισμό.

Στις 10:30 το βράδυ το μέτωπο οριοθετήθηκε, παραμένουν, ωστόσο, σημαντικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεσή του, καθώς και το Σάββατο (16.08.2025) προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) στην περιοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρία τα θανατηφόρα χτυπήματα που δέχτηκε ο 20χρονος στην Καλαμαριά - «Του επιτέθηκαν και αμύνθηκε» λέει ο θείος του 23χρονου
«Υπήρχε δόλος» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου που ομολόγησε, ποινική δίωξη και στους 2 φίλους του νεκρού 20χρονου - «Το μαχαίρι δεν ήταν δικό του» λέει ο θείος του 23χρονου
Καλαμαριά
11
Θύμα κακοποίησης «σπάει» τη σιωπή της: «Ο σύντροφός μου με κλείδωνε σε δωμάτιο και με χτύπαγε – Βασάνιζε ζώα μέχρι θανάτου»
Ο 28χρονος είχε κάψει το αυτοκίνητο των γονιών της 27χρονης, την χτυπούσε με την πρώτη αφορμή ενώ είχε σκοτώσει και ζώα, σύμφωνα με μαρτυρίες - «Εκτεθειμένη και απροστάτευτη» δηλώνει η 27χρονη
iStock