Ελλάδα

Φωτιά στον ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα – Πέταξαν αναμμένα στουπιά και “λαμπάδιασαν” τα πάντα

Απόπειρα εμπρησμού σε κτίριο του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (02.12.2017), εκεί όπου εκδίδονται οι ηλεκτρονικές κάρτες.

Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία και πέταξαν αναμένα στουπιά με αποτέλεσμα να καταστραφούν κάρτες εισιτήρια,υπολογιστές και κάποια γραφεία του ΗΣΑΠ.

Οι υπεύθυνοι, πάντως, διευκρινίζουν ότι τα στοιχεία των πολιτών που κάηκαν μαζί με τις κάρτες και τα κομπιούτερ υπάρχουν και σε άλλα αρχεία και οι κάρτες θα επανεκδοθούν. Το κτίριο βρίσκεται απέναντι από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Πάμε και όπου βγει μέχρι το 2027 και μετά βλέπουμε, επιστρέφω απογοητευμένη από το Στρασβούργο»
Στο Στρασβούργο, όπου συζητήθηκε στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου η ασφάλεια των τρένων στην Ευρώπη, μετά τις τραγωδίες στα Τέμπη και στην Ισπανία, βρέθηκε η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 7