Ελλάδα

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε όπλο σε τοίχο κελιού μετά από έφοδο το Πάσχα

Ένα όπλο εντοπίστηκε σε υπό κατασκευή κελί στις φυλακές Κορυδαλλού μετά από έφοδο των Αρχών μεταμεσονύχτιες ώρες την Κυριακή του Πάσχα (05/05/2024).

Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε  στους κοινόχρηστους χώρους στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και στο εν λόγω κελί, βρέθηκε πιστόλι και γεμιστήρας -19- φυσιγγίων, επιμελώς κρυμμένα εντός κτισμένου τοίχου.

Το όπλο βρέθηκε με χρήση μεταλλικού ανιχνευτή και κατόπιν διάτρησης του τοίχου, ενώ διαπιστώθηκε ότι ήταν λυμένο σε επιμέρους τμήματα, τα οποία ήταν τυλιγμένα σε 6 αυτοσχέδια δέματα.

filakes koridallou filakes koridallou

Σημειώνεται ότι το εν λόγω κελί είναι κενό από τον Αύγουστο του 2023. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορυδαλλού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
1
«Άφαντη» η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά – Κανένα ενδιαφέρον και καμία συγγνώμη στον 71χρονο που δάγκωσε ο σκύλος της
Έχουν συμπληρωθεί 48 ώρες από τη στιγμή της επίθεσης στη Βουλιαγμένη και η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά με τη στάση της μόνο μετανιωμένη δεν δείχνει
Από την επίθεση στον 71χρονο 1
Τι είναι οι «καρποί Ποσειδωνίας» που ξεβράστηκαν στις ελληνικές ακτές – Πού οφείλεται αυτό το σπάνιο φαινόμενο της Μεσογείου
Αυτοί οι «θαυματουργοί» πράσινοι καρποί μπορούν να αντιμετωπίσουν στα «ίσια» την κλιματική αλλαγή καθώς απορροφούν έως και 35 φορές περισσότερο άνθρακα, σε σύγκριση με τα τροπικά δάση
καρποί Ποσειδωνίας