Ελλάδα

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε όπλο σε τοίχο κελιού μετά από έφοδο το Πάσχα

Ένα όπλο εντοπίστηκε σε υπό κατασκευή κελί στις φυλακές Κορυδαλλού μετά από έφοδο των Αρχών μεταμεσονύχτιες ώρες την Κυριακή του Πάσχα (05/05/2024).

Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε  στους κοινόχρηστους χώρους στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και στο εν λόγω κελί, βρέθηκε πιστόλι και γεμιστήρας -19- φυσιγγίων, επιμελώς κρυμμένα εντός κτισμένου τοίχου.

Το όπλο βρέθηκε με χρήση μεταλλικού ανιχνευτή και κατόπιν διάτρησης του τοίχου, ενώ διαπιστώθηκε ότι ήταν λυμένο σε επιμέρους τμήματα, τα οποία ήταν τυλιγμένα σε 6 αυτοσχέδια δέματα.

filakes koridallou filakes koridallou

Σημειώνεται ότι το εν λόγω κελί είναι κενό από τον Αύγουστο του 2023. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορυδαλλού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με την 16χρονη λίγο πριν καταρρεύσει έξω από το κλαμπ στο Γκάζι - Ήταν με φίλες της σε ψιλικατζίδικο
Οι αστυνομικές αρχές που δεν ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο για το περιστατικό έχασαν πολύτιμο χρόνο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την ανήλικη
Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο με την 16χρονη πριν καταρρεύσει έξω από το κλαμπ – Ήταν με φίλες της σε ψιλικατζίδικο
9
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όλα είναι ψέματα, είμαι καθαρός και θα κινηθώ νομικά» λέει ο «Φραπές» για Jaguar και 2,5 εκατ. ευρώ
«Με είδε κανείς στο Ηράκλειο να κυκλοφορώ με Jaguar; Ένα αγροτικό έχω, φορτωμένο μέρα και νύχτα ζωοτροφές» - «Αν νομίζουν όλοι ότι θα ξεπλυθούν πάνω μου, θα γελάσουμε καλά. Θα πέσουν πολλοί. Εγώ δε θα πέσω γιατί είμαι καθαρός»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
19
Η στιγμή που το ασθενοφόρο φτάνει στο σημείο που κατέρρευσε η 16χρονη στο Γκάζι - Ο πατέρας ενημέρωσε την αστυνομία
Αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή για να δοθούν απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο του κοριτσιού - Η Αστυνομία δεν ενημερώθηκε για το συμβάν ούτε από το ΕΚΑΒ ούτε από το νοσοκομείο
Γκάζι