Ελλάδα

Γέρακας: «Χτύπησαν έναν οικογενειάρχη, όχι έναν Νονό της Νύχτας» δηλώνει συγγενής του δολοφονημένου επιχειρηματία

Ξεχειλίζει η οργή συγγενή του 38χρονου επιχειρηματία, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο βενζινάδικο ιδιοκτησίας του, στην περιοχή του Γέρακα, το πρωί του Σαββάτου (18.06.2022).

«Τα κυκλώματα λαθρεμπορίας δεν «χτυπάνε», δεν σκοτώνουν μόνο τους ανταγωνιστές τους. Τώρα εκτελούν και όποιον δεν συμμορφώνεται με τις «υποδειξεις» ή τις λαμογιές τους. Χτύπησαν έναν επιχειρηματία, όχι έναν μπράβο. Χτύπησαν έναν οικογενειάρχη, όχι έναν Νονό της Νύχτας. Σήμερα χτύπησαν αυτόν, αύριο ποιον;», δηλώνει στο newsit.gr συγγενής του επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιούταν στο χώρο των υγρών καυσίμων.

Η δολοφονία έγινε μέσα σε ελάχιστα λεπτά όταν ο 38χρονος έφτασε στο βενζινάδικο με το αυτοκίνητό του και κατέβηκε από αυτό για να μπει στην επιχείρησή του. Τότε εμφανίστηκε το άσπρο βαν και οι δράστες τον γάζωσαν με πάνω από 20 σφαίρες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας έβαλαν φωτιά στο βανάκι και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr έφυγαν από την περιοχή με δυο μηχανές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βροχές, χιόνια και σφοδροί άνεμοι την Τρίτη και την Τετάρτη: Το ακραίο σενάριο για μετεωρολογική βόμβα
«Βέβαια αξίζει να σημειωθεί, ότι, ακόμη και αν αυτό συμβεί, θα είναι μια καιρική εξέλιξη που ασφαλώς και έχει ξανασυμβεί στην περιοχή μας, δεν θα είναι δηλαδή κάτι το πρωτοφανές»
βροχή στην Αθήνα 9
Καθορίστηκε με ΚΥΑ το κόστος και η υγειονομική δαπάνη που καταβάλλεται προκαταβολικά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Για υγειονομική δαπάνη άνω των 300 ευρώ, πλέον, προκαταβάλλεται στα στελέχη που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, το σύνολο της σχετικής δαπάνης, αφαιρουμένου του ποσοστού συμμετοχής σε αυτή
Στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, Τετάρτη 25 Μαρτίου 2026.  (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ