Ελλάδα

Γέροντας Παΐσιος: Την Ευρωζώνη θα την διαλύσουν οι Άγγλοι

Περίπου στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει τι θα ακολουθούσε στην Ευρωπαική Ένωση και πως αυτή θα οδηγούνταν στη διάλυση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπορεί να έχουν περάσει 20 και πλέον χρόνια, όμως ο Αγιορείτης μοναχός, ο γέροντας Παΐσιος, είχε μιλήσει προφητικά για τη διάλυση της ονομαζόμενης τότε  ΕΟΚ.

«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ… Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια… Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται… Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν…».

Διαβάστε περισσότερα στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στη Λιβαδειά για τον θάνατο της 35χρονης λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της: «Δεν θα σταματήσω μέχρι να μάθω όλη την αλήθεια» λέει ο σύζυγός της
«Για πού το έβαλες, αστέρι μου... Σου δίνω μια υπόσχεση. Θα κάνω τα πάντα για τα δύο μας αγγελούδια. Θα σταθώ δίπλα τους σαν πατέρας και σαν μάνα μαζί»
Αυτή είναι η 35χρονη Β. Μ. που έχασε τη ζωή της λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της στη Λιβαδειά
Μήνυμα του 112 για τη φωτιά στην Πέτρα Βοιωτίας: «Απομακρυνθείτε προς Λιβαδειά» - Η φωτιά μπήκε στο χωριό
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι που φτάνουν τα 7 μποφόρ - Στο σημείο επιχειρούν 26 πυροσβέστες, 1 πεζοπόρο τμήμα, 9 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Φωτιά στην Πέτρα Βοιωτίας
Ανανεώθηκε πριν 23 λεπτά