Ελλάδα

Γιάννενα: Ανήλικοι διακινούσαν ροζ βίντεο με 15χρονες – Εννέα συλλήψεις

Συγκλονισμένοι είναι η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, καθώς όπως έγινε γνωστό τουλάχιστον 9 άτομα διακινούσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα ερωτικά βίντεο με 15χρονα!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, οι Αρχές των Ιωαννίνων έχουν ταυτοποιήσει 9 άτομα, ανάμεσά τους 6 ανήλικοι, οι οποίοι αφού προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις με ανήλικες στη συνέχεια διακινούσαν το υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ασφάλεια Ιωαννίνων έκανε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και κατάφερε να εντοπίσει τα ύποπτα βίντεο που διακινούσαν μεταξύ τους οι ανήλικοι και οι 3 ενήλικες.

Οι νεαροί κατάφερναν και βιντεοσκοπούσαν τις ερωτικές πράξεις τους με τις ανήλικες και στη συνέχεια έστελναν το επίμαχο βίντεο σε άλλα άτομα.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η αστυνομία ερευνά αν τα επίμαχα βίντεο ανέβαιναν και σε ροζ ιστοσελίδες.

 

Η δικογραφία περιλαμβάνει εκτός της δίωξης των 6 ανηλίκων, τη δίωξη και των γονιών τους για παραμέληση ανηλίκων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Κρίσιμη η αυριανή σύσκεψη στη Νίκαια
Σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί η συνάντηση μεταξύ των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κώστα Χατζηδάκη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα
Αγρότες στο μπλόκο των Μαλγάρων
Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση του Δανού δότη σπέρματος με καρκινικό γονίδιο και γιατί δεν ανιχνεύθηκε
«Το τελευταίο παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα ήταν το 2017, αλλά ότι μέχρι εκείνη την περίοδο δεν είχε δημιουργηθεί η βάση, με την οποία μπορούσαμε να δούμε από πού προέρχεται το κάθε σπέρμα»
REUTERS
Τα στοιχεία που «πρόδωσαν» ανιψιό και εργοδότη πριν συλληφθούν για την διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
Η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, οι τηλεφωνικές κλήσεις πριν και μετά το έγκλημα από πακιστανικά τηλέφωνα, οι απολογίες των 2 νεαρών, το βιντεοληπτικό υλικό οδήγησαν στα νέα εντάλματα
Ο 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στην Φοινικούντα