Ελλάδα

Γιατρός οπλίτης θητείας τοποθετήθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο της Ψερίμου για την υγειονομική κάλυψη του νησιού

Την σχετική απόφαση πήρε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας γιατρός οπλίτης θητείας τοποθετήθηκε στην Ψέριμο για την υγειονομική κάλυψη του Περιφερειακού Ιατρείου του νησιού, με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Θανάση Δαβάκη.

Ο γιατρός οπλίτης θητείας που είναι πτυχιούχος Ιατρικής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων της Ψερίμου, όπως ανακοίνωσε σήμερα (27.08.2025) το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Θανάσης Δαβάκης δήλωσε σχετικά: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις στέκονται διαρκώς στο πλευρό της κοινωνίας, έτοιμες να προσφέρουν βοήθεια όπου και όποτε χρειαστεί».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Με στοχευμένες πρωτοβουλίες συνεχίζουμε να ενισχύουμε έμπρακτα το δημόσιο σύστημα υγείας, διασφαλίζοντας ότι κάθε πολίτης και ιδιαίτερα οι κάτοικοι νησιών μας, όπως αυτό της Ψερίμου, θα έχουν δημόσια ιατροφαρμακευτική κάλυψη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εβίτα Βαρελά: Άγνωστοι εξαπάτησαν την μητέρα της αρπάζοντας 20.000 ευρώ και κοσμήματα – «Ήξεραν ότι δεν είχαμε κάμερες μας παρακολουθούσαν»
Οι υποτιθέμενοι λογιστές φέρονται να εντόπισαν και να αφαίρεσαν από το σπίτι 20.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς και κοσμήματα αξίας άλλων 20.000 ευρώ
Η Εβίτα Βαρελά